“Ģimenes diena” Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā Kultūras ziņas

294
“Ģimenes diena” Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā

17. decembrī plkst. 13.00 Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā “Ģimenes dienas” ietvaros notiks radošā darbnīca, kuras laikā bērniem un vecākiem būs iespēja apskatīt eglīšu rotājumus un atklātnes no muzeja krājuma un izveidot pašiem savus.

Senos laikos eglītes rotājumi bijuši āboli un dažādi dabas materiāli - salmi un čiekuri, tad, industrijai attīstoties, cilvēki egļu mantiņas sāka darināt no kartona, vates, stikla un citiem materiāliem.  Sestdien tiks piedāvāts izveidot egles dekoru no modelēšanas masas. Visi darbnīcas materiāli tiks nodrošināti.  Tā kā “Ģimenes dienas” dalībnieku skaits ir ierobežots, interesentus aicinām pieteikt savu dalību savlaicīgi, darbadienās zvanot uz tālruni 20203713.

“Ģimenes dienas” nodarbība Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā norisināsies svētdien, 17. decembrī no plkst. 13.00. Ģimenes biļetes cena – 7,00 eiro. Tajā iekļauta dalība nodarbībā, kā arī muzeja ekspozīcijas un izstāžu apskate. Pasākuma publicitātes vajadzībām tā laikā var tikt veikta filmēšana un fotografēšana. Laipni gaidīti visi interesenti!

 

Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs

museum @daugavpils.lv

tālr.: 20203713,

www.dnmm.lv

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!