Dzejnieks Staņislavs Volodjko prezentēs savu jauno dzejas krājumu Kultūras ziņas

178
Dzejnieks Staņislavs Volodjko prezentēs savu jauno dzejas krājumu

Piektdien, 2024. gada 31. maijā, plkst. 18:00 Vienības nama Baltkrievu kultūras centrā  (Alejas ielā 68-1A, Daugavpilī) Slāvu kultūras dienu ietvaros notiks dzejnieka Staņislava Volodjko radošais vakars “Mans medainais krājums”.

Pasākuma laikā tiks prezentēts S. Volodjko jaunais krājums “Darbu krājums, 3. sējums” (Сбор твораў, том 3) – izskanēs viņa jaunākie dzejoļi un dziesmas, ko izpildīs Vienības nama Baltkrievu kultūras centra radošie kolektīvi, kā arī solisti un vieskolektīvi no Daugavpils, Līvāniem un Rēzeknes novada. Ieeja pasākumā bez maksas.

Staņislavs Volodjko ir dzejoļu krājumu bērniem un pieaugušajiem autors, dzejnieks, dziesminieks. Raksta galvenokārt baltkrievu valodā, praktizē populāru latviešu, latgaliešu, poļu, ukraiņu un krievu dziesmu tulkojumus baltkrievu valodā. S. Volodjko ir Latvijas-Baltkrievijas sadraudzības biedrības priekšsēdētājs, Daugavpils baltkrievu kultūrizglītības biedrības biedrs, citu autoritatīvu literāro un sabiedrisko organizāciju biedrs.

Pasākumu rīko Daugavpils valstspilsētas pašvaldības iestādes „Vienības nams” Baltkrievu kultūras centrs. Informējam, ka pasākuma laikā tiks veikta fotografēšana un filmēšana Baltkrievu kultūras centra publikācijām un arhīvam.

Informāciju sagatavoja:
Baltkrievu kultūras centra
Kultūras projektu vadītāja
Anastasija Borovska
tel.: +371 65424695, 20374840
e-pasts: anastasijaborovska21@gmail.com

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!