Daugavpils kultūras pilī aprīkota multimediju zāle “Daugavpils kino” Kultūras ziņas

414
Daugavpils kultūras pilī aprīkota multimediju zāle “Daugavpils kino”

Daugavpils Kultūras pilī aprīkota multimediju zāle “Daugavpils Kino”, kura piedāvās filmas un multfilmas no vadošajām pasaules kino studijām, ka arī nodrošinās dažādus pasākumus - konferences, izglītojošas programmas, privātus seansus un citas aktivitātes. Pašvaldība plāno izmantot zāli izglītojošo programmu īstenošanai, publisko apspriešanu rīkošanai kā arī apkaimju centra pasākumiem.

Vairāk nekā 50 gadu laikā Daugavpils Kultūras pils piedzīvojusi dažādas pārmaiņas, bet tā vēl aizvien ir viena no lielākajām koncertzālēm visā Latgalē. Vēsturiski Ķīmiķu kultūras pilī bija koncertzāle, kino un lekciju zāle, 14 mēģinājumu telpas, bibliotēka ar divām lasītavām, svarcelšanas un galda spēļu zāles. Visas zāles bija aprīkotas ar modernu apgaismojumu, stereo un kino aparatūru.

Savukārt šogad Daugavpils Kultūras pilī atgriezies kino! Jaunajā multimediju zālē uzstādīts mūsdienīgs aprīkojums un ērtas sēdvietas, lai turpmāk pilsētas iedzīvotāji un viesi varētu baudīt pašmāju un pasaules kino jaunumus. Zālē ir 96 skatītāju vietas un 3 vietas cilvēkiem ar īpašām vajadzībām.

“Daugavpils Kino” darbosies katru nedēļu no piektdienas līdz svētdienai. Pirmais publiskais kino seanss norisināsies jau piektdien, 3. maijā, plkst. 13.00 ar animācijas filmas "Kung Fu Panda 4" demonstrēšanu. Biļetes var iegādāties Kultūras pils kasē vai tiešsaistes vietnē www.bilesuparadize.lv


Informāciju sagatavoja:
Daugavpils valstspilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļa,
Daugavpils Kultūras pils

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!