Daugavpilī notiks vērienīgs Polijas televīzijas rīkots projekts Kultūras ziņas

3522
Daugavpilī notiks vērienīgs Polijas televīzijas rīkots projekts

Šī gada 24.septembrī, svētdien, plkst. 18.50 Daugavpilī, Vienības laukumā notiks koncerts „Dejojošā Latvija”, ko, sadarbībā ar Daugavpils Poļu kultūras centru un Latvijas Poļu savienības Daugavpilī nodaļu „Promień” rīko Polijas televīzija TVP3.

Kā stāsta Daugavpils Poļu kultūras centra vadītāja Žanna Stankeviča: „Šāda veida koncerti, kas ir arī tiešraides pasākums Polijas televīzijā TVP3,  jau vairākus gadus tiek rīkoti Polijā un Lietuvā. Šogad pirmo reizi kā norises vieta ir iekļauta arī Latvija un mums ir patiess prieks, ka no mūsu valsts tā ir tieši Daugavpils.”

Kopumā 2023. gada koncerta tūrē ietilpst 20 pilsētas no Latvijas, Lietuvas un Polijas. Daugavpilī notiekošajā koncertā piedalīsies Polijas populārākās mūsdienu mūzikas zvaigznes: Trubadurzy, Shanguy, Rafał Brzozowski, Daria, Jan Majewski, Łobuzy, Mike&Laurent, Krystian Embradora, Norbert Wronka, kā arī tādi Latvijā zināmi dziedātāji kā Ewa Sawczuk un grupa Sudden Lights. Pilsētas iedzīvotājiem koncerts ir bez maksas. Koncerta ilgums – 2 stundas.

Pasākuma rīkotāji aicina: „Tā kā koncerts tiešraidē tiks translēts Polijas televīzijā, lūgums apmeklētājiem ierasties Vienības laukumā 30 minūtes pirms tā sākuma, t.i., plkst. 18.20.”

Informējam, ka pasākums var tikt fotografēts un filmēts Daugavpils pašvaldības publicitātes un vēsturiskām vajadzībām.

Papildu informācija:
Daugavpils Poļu kultūras centra vadītāja
Žanna Stankeviča
t.: 29635397

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!