Daugavpilī pirmo reizi norisināsies Eiropas Meiteņu basketbola līgas posms Sporta ziņas

146
Daugavpilī pirmo reizi norisināsies Eiropas Meiteņu basketbola līgas posms

Šajā nedēļas nogalē Daugavpils Olimpiskajā centrā tiks aizvadīts Eiropas Meiteņu basketbola līgas sabraukuma posms, kurā Daugavpils komanda tiksies ar komandām no Somijas, Latvijas, Krievijas, Polijas un Ukrainas.

Daugavpils debitēja Eiropas Meiteņu basketbola līgā jau iepriekšējā gadā, kad finālturnīrā izdevās iegūt augsto sesto vietu. Šīs ir prestižākās jaunatnes basketbola sacensības Eiropā, tādēļ tajās piedalās komandas no teju 30 dažādām Eiropas valstīm. Daugavpils ir pārstāvēta U18 meiteņu grupā.

Kā paredz turnīra nolikums, visas sezonas gaitā komandas savā starpā aizvada sabraukuma turnīrus, bet uzvarētājas noskaidro finālturnīrā. Pirmais šīs sezonas sabraukums notiks tieši Daugavpilī un uz mūsu pilsētu ieradīsies spēcīgas komandas no Somijas, Krievijas, Ukrainas un Polijas. Starp dalībniecēm būs arī slavenā „Sparta&K” akadēmija.

Pirmo spēli turnīrā Daugavpils aizvadīs piektdien plkst. 9:00, bet oficiālā sacensību atklāšana ieplānota šajā pašā dienā plkst. 16:30. Pirmajā dienā cīņas ritēs līdz plkst. 21:30, bet otrajā dienā no plkst. 9:00 līdz 21:00. Sacensību noslēgumā svētdien komandas spēlēs no plkst. 9:00 līdz 15:00.

 

Informāciju sagatavoja:
Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta un jaunatnes departaments

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!