Rēķinus par pakalpojumiem saņemsim slēgtā veidā Pilsētas ziņas

186

Sakarā ar Regulu par fizisko personu datu aizsardzību stāšanos spēkā 25. maijā, rēķinus par piegādātajiem pakalpojumiem sūtīt klientiem atklātā veidā aizliegts.Uzņēmumi, kuri sniedz pakalpojumus iedzīvotājiem, spiesti izmantot aploksnes, kas, protams, prasa zināmus tēriņus. Lielākā daļa uzņēmumu jau sen piedāvā klientiem divus rēķinu piegādes variantus: pirmais, visiem ierastais, kad dokumentu sūta pa pastu un iemet pastkastē. Otrais – rēķina piegāde pa e – pastu.
No jūnija daudzu pakalpojumu sniedzēju papīra rēķinu piegāde, aplokšņu izmantošanas dēļ sadārdzināsies. Dzīvokļu komunālās saimniecības uzņēmums rēķinam klāt pieliks 15 centus. Saņemot rēķinu elektroniski, nekas nebūs jāmaksā. Lai nomainītu rēķina piegādes veidu, nepieciešams atnākt uz DzKSU un uzrakstīt iesniegumu. To var arī izdarīt, piereģistrējoties portālā mans.ddzksu.lv
Reģistrācija DzKSU portālā ir viegla un saprotama. Nospiežot sarkano uzrakstu ,,Reģistrācija portālā”, atveras veidlapa. Aizpildiet to un nospiediet pogu ,,APSTIPRINĀT”. Pēc tam, kad uz jūsu e – pastu tiks nosūtīta atsauce, uzspiežot uz tās, jūs apstiprināt savu reģistrāciju. No šī brīža DzKSU rēķini jums pienāks elektroniski.
Uzņēmums ,,Daugavpils siltumtīkli” arī sūtīs rēķinus slēgtās aploksnēs, bet pagaidām bez papildus maksas, tas ies no iekšējām rezervēm. Bet arī šeit piedāvā mūsdienīgu elektronisko apkalpošanas veidu – rēķinu piegādi pa e – pastu.

Ērtu uzņēmumu rēķinu apmaksu var veikt portālā rekini.lv. Swedbankas klienti var saņemt un apmaksāt siltumtīklu rēķinus savā internetbankā.
Katrs pakalpojumu piegādātājs rēķinu piegādes problēmu risina, izejot no iespējām un resursiem. Uzzināt, kādā veidā jums tiks piegādāti rēķini par pakalpojumiem turpmāk un kādi ir iespējamie alternatīvie varianti, var šo uzņēmumu abonentu nodaļās.
Sižetu sagatavoja Daugavpils pilsētas domes sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļas speciālisti.

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!