Daugavpilī godināja labākos skolēnus un viņu pedagogus Pilsētas ziņas

205

Tuvojas beigām kārtējais mācību gads. Tas ir laiks, kad var atskatīties uz paveikto un atzīmēt labākos sasniegumus. Divu dienu garumā tika sveikti labākie skolēni un skolotāji. 15. maijā Latviešu kultūras centrā notika pasākums, kura laikā tika apbalvoti pilsētas mācību iestāžu skolēni. Tā jau ir laba tradīcija sumināt mācību gada starptautisko, valsts un novada olimpiāžu, festivālu, sporta sacensību un konkursu laureātus. Prieks par to, ka tādu izglītojamo ir vairāki simti.
Sveicot izcilniekus, Domes Izglītības un kultūras jautājumu komitejas priekšsēdētājs Jānis Dukšinskis pašvaldības vārdā pateicās gan skolēniem, gan viņu pedagogiem par augstiem sasniegumiem.
Ievērības cienīgs ir tas fakts, ka uzvarētāju un godalgoto vietu ieguvēju vidū ir jaunieši, kuri gada laikā ir piedalījušies vairāku mācību priekšmetu olimpiādēs un zinātniskajos konkursos un visos ir sasnieguši izcilus rezultātus.
Piemēram, Daugavpils Saskaņas pamatskolas 9.klases skolēns Normunds Palabinskis ir ķīmijas un bioloģijas olimpiāžu laureāts.

Skolēni  apbalvoti ar Goda rakstiem un piemiņas balvām, kā arī saņems naudas prēmijas no pašvaldības.
16. maijā Daugavpils Universitātes koncertzālē  godināja  skolotājus. Apbalvojumi tika pasniegti 132 pedagogiem.
Nu jau stāvam uz vasaras sliekšņa. Skolu izglītojamos pēc paveiktā mācību darba gaida vasaras brīvdienas.
Turēsim īkšķus par devīto un divpadsmito klašu skolēniem, lai viņiem izdodas parādīt labus rezultātus eksāmenu sesijā. Novēlam viņiem veiksmi un jaunas uzvaras ceļā uz savu mērķu sasniegšanu. Tāpat kā pedagogi, arī pilsētas vadība cer, ka savu nākotni jaunieši izvēlēsies saistīt ar Latviju un dzimto Daugavpili.
Domes sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!