Rihards Eigims: Pārāk daudz sūdzību par sporta objektu uzturēšanu Pilsētas ziņas

117

Pirmdien, 9. oktobrī domes priekšsēdētājs Rihards Eigims apmeklēja divus pašvaldības sporta objektus – bāzi Kandavas ielā un Ledus halli. Apmeklējums bija neplānots. Iemesls – sportistu sūdzības par infrastruktūras neapmierinošu stāvokli.

Sporta bāze Kandavas ielā ir aizpildīta, šeit trenējas daudzu sporta veidu pārstāvji, bet iespējas nomazgāties normālos apstākļos nav. Vai nu duša krīt no griestiem, vai krāni lūzt. Par to visu Daugavpils domes priekšsēdētājs pārliecinājās pats, izejot sporta bāzes sanitāros mezglus.

Jāatzīmē, ka bāze atrodas Olimpiskā centra bilancē. Sporta skola, ar viena cilvēka spēkiem, cenšas kārtot infrastruktūru un veikt nelielu remontu, bet, pēc domes priekšsēdētāja domām, tas ir nepietiekoši. Pēc viņa iejaukšanās Olimpiskā centra vadība sola nepilnības novērst tuvākajā laikā.

Vēl viens objekts – Ledus halle. Šeit sūdzības ir par sliktiem sporta formas žāvēšanas apstākļiem pēc treniņa. Jāpiebilst, ka žāvētavai ir nepieciešama modernizācija.

Gaisa elektrisko apsildi šeit grib nomainīt uz ūdens centrālo apkuri, kas ļautu ieekonomēt krietnu naudas summu.

Modernizācijas plāns arī paredz telpu apsildīšanu, kur stāv ledus mašīna.

Tas ir nepieciešams, lai paildzinātu dārgo akumulatoru ekspluatācijas termiņu, kuri darbina agregātu.

Kamēr modernizācija nav veikta, uzstādīt stelāžas nav jēgas. Modernizācija kavējas. Pašlaik projekts tiek pilnveidots. Projektētāji labo kļūdas un ievieš korekcijas dokumentācijā, ņemot vērā pieteicēja aizrādījumus. Par darbu uzsākšanas termiņiem pagaidām runāt ir grūti.

Domes priekšsēdētājs solīja personīgi kontrolēt situāciju, un tas liek cerēt, ka sūdzību no sportistu un treneru puses vairs nebūs.

Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!