Šaurā ielā izbūvēta lietus ūdens kanalizācija Pilsētas ziņas

152

Dzīvokļu un komunālās saimniecības uzņēmums pabeidza lietus ūdens kanalizācijas izbūvi Šaurā ielas 25, 25a, 27 un 29 māju pagalmā. Pretī esošās mājas atrodas uzkalniņā. No turienes pavasarī pēc sniega kušanas un lietus laikā ūdens tecēja lejā, un tā kā lietus ūdens kanalizācijas šeit nekad nebija, tika appludinātas kāpņutelpas, kas izraisīja neapmierinātību  iedzīvotāju vidū. Tagad ir izdevies atrisināt sen sasāpējušo problēmu.

Uzņēmuma pasūtījumu ieguva firma “Apola D”. Lietus ūdens kanalizācijas izbūve tika uzsākta 2015. gada septembrī, un oktobra beigās galvenie darbi bija pabeigti. Daļu no veiktajiem darbiem –  no pagalmu teritorijām līdz pieslēgšanai maģistrālajai lietus ūdens kanalizācijai Višķu ielā – apmaksāja Daugavpils Komunālās saimniecības pārvalde. Projekta realizācijas laikā būvnieki saskārās ar problēmām, kas bija saistītas ar cauruļu likšanas dziļumu.

Lietus ūdens kanalizācijas izbūve Šaurā ielas māju pagalmos izmaksāja aptuveni 80 000 eiro. Darbi atsākās aprīļa beigās pēc tehnoloģiskā pārtraukuma  ziemas periodā. Papildus tika veikti pagalma teritoriju labiekārtošanas darbi, tai skaitā asfalta seguma un apmaļu nomaiņa, iebrauktuvju un pieeju dzīvojamajām mājām labiekārtošana.

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!