Žurnālistus informēja par Sabiedrisko organizāciju projektu līdzfinansējuma konkursu un jauno finansēšanas kārtību Pilsētas ziņas

101

Kārtējā preses konferencē žurnālisti saņēma informāciju par sabiedrisko organizāciju projektu līdzfinansēšanas jauno kārtību, par Ukrainas vēstnieka vizīti Daugavpilī un  izsludināto sabiedrisko apspriešanu būvniecības iecerei “Jauno Stropu mikrorajona promenādes un mehānisko transporta līdzekļu novietnes izbūve pie pilsētas pludmales”.

Tika stāstīts par balvas “Gada cilvēks tūrismā” pasniegšanu diviem Daugavpils tūrisma jomas speciālistiem, ieviesto karantīnu Reģionālajā slimnīcā sakarā ar gripas izplatību.

Savukārt, žurnālisti jautāja par ielu remonta darbiem šajā gadā, pieminekļa “Latvijai 100” metu izvērtēšanas gaitu, interesējās par situāciju Dzemdību namā un mediķu trūkumu, graustu problēmas risināšanas iespējām un stihisko tirgu Jaunbūvē.  Virkne jautājumu skāra skandalozo BBC filmu par Daugavpili un Domes vadības attieksmi. Sīkāk skatieties  video materiālā no preses konferences.

Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!