“Uzņēmēju Dienās Latgalē 2015” bija apskatāmi vairāk nekā 100 stendi Pilsētas ziņas

100

 Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera  un Latgales plānošanas reģions, organizējot “Uzņēmēju Dienas Latgalē 2015”, kas notika 18. un 19.septembrī, piesaistījis vairāk nekā 100 dalībniekus, tostarp divu lielāko pilsētu – Daugavpils un Rēzeknes -, kā arī sešu novadu pašvaldības.

“Uzņēmēju dienas” atklāja Latgales pašvaldību vadītāji un zemkopības ministrs Jānis Dūklavs.

“Uzņēmēju Dienas Latgalē 2015” notika Daugavpils olimpiskajā centrā, kur dalībniekiem bija iespēja meklēt sadarbības partnerus, savstarpēji kontaktēties, popularizēt savus ražojumus un pakalpojumus. Tāpat klātesošajiem bija iespēja apmeklēt forumu par to, kā vietējiem ražotājiem ar savām precēm nokļūt lielveikalu plauktos, kā arī veicināt eksporta potenciālu. Diskusijās ar uzņēmējiem iesaistījās ministriju, augstskolu, pašvaldību pārstāvji.

 Dalībnieku vidū bija arī Daugavpils Domes grantu konkursa “Impulss” uzvarētāji, kuri ir spējuši attīstīt savu biznesu. Te bija gan smaržīgas desas, gan paipalu olas, bet saldumu mīļiem oriģinālas tortes. Tekstils, koks, kurināmais, visu uzskaitīt nav iespējas- cik daudzveidīgs ir Latgales bizness.

Nākamgad “Uzņēmēju dienas” norisināsies Rēzeknē.

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!