Daugavpils pašvaldība ar Satiksmes ministriju parakstīja trīs vienošanās Pilsētas ziņas

95

9.janvārī satiksmes ministrs Anrijs Matīss darba vizītē uzturas Daugavpilī.  Notika tikšanās ar Latgales plānošanas reģiona pašvaldību vadītājiem, kuras laikā pārrunāja transporta un sakaru nozarē paveikto 2014.gadā un iecerētos darbus 2015.gadā Latgalē. Pēc tikšanās Daugavpils Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis un Satiksmes ministrijas valsts sekretārs Kaspars Ozoliņš parakstīja tīs vienošanās par sadarbību.
 
Parakstīja vienošanos par sadarbību Daugavpils lidostas attīstības veicināšanā, par sadarbību pilsētas infrastruktūras sasaistei ar TEN-T tīklu, Smiltenes ielas divlīmeņu pārvada ar pievadiem būvniecībai līdz Smilšu un Kauņas ielu krustojumam un par sadarbību videi draudzīga sabiedriskā transporta infrastruktūras attīstībā.
 
Daugavpils Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis izteica pateicību Satiksmes ministrijai un ministram Anrijam Matīsam par ieinteresētību pilsētas attīstībā, jo šajos trijos dokumentos ir Daugavpils ieceres nākotnei, tas ir stimuls visa reģiona izaugsmei. Parakstītās vienošanās ir  garants projektu veiksmīgai realizācijai.
 
 
Kopā ar „Latvijas dzelzceļš” prezidentu Uģi Magoni Anrijs Matīss tiksies ar Latvijas Dzelzceļnieku un satiksmes nozares arodbiedrības Daugavpils nodaļas biedriem, lai informētu par dzelzceļa nozares aktualitātēm un diskutētu par būtiskajiem jautājumiem nozarē strādājošajiem. Dzelzceļa nozarei Daugavpilī ir milzīga nozīme, tāpēc no nozares veiksmīgas darbības atkarīga arī pilsētas nākotne.  Daugavpils Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis ir pateicīgs par šo vizīti un valsts struktūru ieinteresētību Daugavpilij svarīgu jautājumu risināšanā.
 
Ministru vizītes laikā pavada Satiksmes ministrijas valsts sekretārs Kaspars Ozoliņš, VAS „Latvijas dzelzceļš” prezidents Uģis Magonis, VAS „Latvijas Autoceļu uzturētājs” valdes priekšsēdētājs Vladimirs Kononovs, AS “Pasažieru vilciens” valdes priekšsēdētājs Andris Lubāns un VAS „Latvijas Valsts ceļi” valdes loceklis Edgars Strods.

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!