Satiksmes ministra vizītes laikā tika apspriesti jaunie pilsētas projekti Pilsētas ziņas

112

Satiksmes ministrs Anrijs Matīss apmeklēja Daugavpils pilsētu ar mērķi apskatīt, kā rit ceļu remonti. Viņu interesēja vērienīgie projekti – tie, kuri jau beidzas un tie, kurus pilsētā realizēs nākotnē.
Preses konferences laikā žurnālisti vaicāja, kad Latgalē ceļu kvalitāte būs tāda, kā pie Rīgas. Ministrs atzīmēja, ka jau tagad, piemēram Ludzas virzienā, ceļi atbilst visām mūsdienu prasībām. Nākamgad rekonstruēs ceļu līdz Jēkabpilij un Silenes virzienā.
Daugavpils Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis, satiksmes ministrs Anrijs Matīss un firmas „Binders” pārstāvis apmeklēja pilsētas objektus, lai personīgi pārbaudītu darbu kvalitāti. No 10 projektiem 4 jau pabeigti, 6 plāno pabeigt oktobrī.
Starp projektiem, kurus realizēs tuvākajā nākotnē – ceļa pārvads dzelzceļa pārbrauktuves rajonā.    Ceļa pārvads nodrošinās normālu transporta kustību pilsētā.
Vizītes laikā tika apspriests arī lidostas projekts. Daži Latgales pašvaldību vadītāji uzsver, ka bez tā grūti runāt par reģiona attīstības perspektīvām.
Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis uzskata, ka satiksmes ministra vizīte ļāva pozitīvi risināt dažus pilsētas  attīstības jautājumus.

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri:
Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!