Pilsētas atpūtas vietas gaida cienītājus baudīt dabu (VIDEO) Pilsētas ziņas

114

18. maijā Daugavpils pilsētas mērs Rihards Eigims kopā ar Komunālās saimniecības speciālistiem apmeklēja pilsētnieku atpūtas vietas pie Daugavas un Ruģeļos, lai pārbaudītu to gatavību vasaras sezonai, vai nepieciešmi kādi uzlabojumi. Šīs vietas atrodas pilsētas nomalē, tāpēc ļauj izbaudīt dabu un pamieloties ar pašu ceptajiem šašlikiem.
Pirmais apskates objekts bija Mežciema avotiņš. Varēja manīt, ka atpūtnieki sezonu jau ir atklājuši un brīvdienās bauda skaisto laiku un vidi. Rūpējoties par atpūtas un dabas baudītājiem, tika nolemts papildināt atpūtas vietu ar tam nepieciešamajiem atribūtiem.
Nākošo aplūkoja atpūtas vietu Daugavas ielā pie Cietokšņa. Arī šeit nolemts sakārtot galdiņus, jo, aplūkojot rūpīgāk, redzams, ka kāds ar nazi iegriezis, kāds mēģinājis aizdedzināt. Bez atpūtas zonas labiekārtošanas tiks ierīkots volejbola laukums.


Pabraucot nedaudz uz pilsētas pusi, uzmanība tika pievērsta laukumam, kur ir uzbērums. Šeit tiks ierīkots skatu laukums, lai varētu piestāt un atpūstis, vērojot plašo panorāmu uz Daugavas ūdeņiem.
Ruģeļu ciematā pie mākslīgās ūdenskrātuves atrodas visiem labi zināma atpūtas vieta ar diviem rotaļu un trenažieru laukumu. Pie atpūtas zonas ir autostāvvieta, tāpēc paredzēts ierobežot atpūtnieku iebraukšanu ar transportu pašā zonā.
Komunālās saimniecības darbinieki saviem spēkiem apņēmušies veikt šo atpūtas vietu labiekārtošanu tuvākajā laikā.
Domes sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!