Daugavpili popularizēs “Rīgas svētku 2016” pasākumā “Gabaliņš Latvijas” Pilsētas ziņas

70

13.augustā, Rīgā, Esplanādē, “Rīgas svētku 2016” ietvaros rīkotajā pasākumā “Gabaliņš Latvijas”, Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un  informācijas aģentūra popularizēs Daugavpils tūrisma potenciālu. 

Pasākuma apmeklētājiem tiks piedāvāts Daugavpils tūrisma ceļvedis, jaunā Daugavpils tūrisma karte, Šmakovkas muzeja, Daugavpils Marka Rotko mākslas centra, Daugavpils skrošu rūpnīcas, Daugavpils novadpētniecības muzeja, Daugavpils teātra, Daugavpils sinagogas un muzeja “Ebreji Daugavpilī un Latgalē”, zinātkāres centra “Zinoo” Daugavpils sikspārņu centra un citu tūrisma objektu un tūrisma uzņēmēju sagatavotie mārketinga materiāli.

Pirmo reizi “Rīgas svētku 2016” laikā galvaspilsētu tās svētkos ieradīsies sveikt Latvijas novadi un lielākās pilsētas. Pasākumā “Gabaliņš Latvijas” ar saviem darinājumiem priecēs meistari no Latvijas novadiem, būs skatāma kultūras programma. Rīdzinieki un pilsētas viesi tiks aicināti apceļot Latviju, iepazīstot plašo Latvijas tūrisma piedāvājumu. Esplanāde Rīgas svētku laikā pārtaps par nelielu mūsu valsts modeli. Parkā savu meistaru veikumu piedāvājumu rādīs Latgale, Kurzeme, Zemgale un Vidzeme, un īpaša vieta tiks atvēlēta Latvijas galvaspilsētai - Rīgai. Katrā zonā atradīsies novadu tautas daiļamata meistaru darinājumi un informatīvās teltis, kur piedāvās par ceļojumu galamērķiem izvēlēties Latvijas pilsētas un pagastus.

Dalība šādā pasākumā, kas tiek rīkots laikā, kad aktīvā tūrisma sezona pamazām rit uz izskaņu,  ir lielisks veids cilvēkos rosināt interesi doties ceļojumā uz Daugavpili arī rudenī un ziemā, iepazīstot interesantākos tūrisma produktus.

Sagatavoja:

Lolita Kozlovska

Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un

informācijas aģentūras vecākā eksperte tūrisma jomā

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!