Daugavpils gatavojas Ziemassvētkiem Pilsētas ziņas

113
Daugavpils gatavojas Ziemassvētkiem

Daugavpils Domes speciālisti jau sen uzsākuši darbu pie Ziemassvētku rotājumu koncepcijas izstrādes. Strādā dažādu jomu speciālisti, iesaistītas dažādas pašvaldības struktūras. Šogad Daugavpilī būs daudz jaunu pārsteigumu.

 Kā informēja pilsētas galvenais mākslinieks Juris Pundurs, šogad pilsētā izrotās jaunas vietas- Daugavas ielā rotās laternas, Dubrovina dārzā būs gaismas strūklaka, mainīsies noskaņa arī Vienības laukumā, jauni akcenti būs Rīgas ielā, piemēram, strūklaku kaskāde tiks īpaši rotāta. Rūķu mājā, kas tiks uzstādīta Vienības laukuma un jau ir iemīļota vieta katros Ziemassvētkos, mainīsies noskaņojums. Vairāk tiks domātas ne tikai par vakara, bet arī par dienas noformējumu. Daudz izmantos floristikas materiālus. Aktīvi tiek iesaistīti arī Daugavpils uzņēmumi un sabiedriskās organizācijas. Piemēram, uzņēmums “Axon Cable” piedāvā vadu atkritumus, no kā veidos krāšņus rotājumus un atpazīt vadus praktiski nebūs iespējams.

Lai pilsēta svētkos būtu spilgta un interesanta ir jāparūpējas ikvienam pilsētniekam. Pušķojiet logus, balkonus, pagalmus, žogus. Īpaši tiek aicināti uzņēmumi jau tagad padomāt par savas teritorijas izrotāšanu. Gaidām idejas arī citu pilsētas vietu izrotāšanai. Šajā gadījuma ir jāvēršas pie pilsētas galvenā mākslinieka Jura Pundura Pilsētplānošanas un būvniecības departamentā.

Rotāsim pilsētu kopā un veidosim sev svētku noskaņojumu!

Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa. 

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!