Daugavpilī notiks seminārs par Eiropas pieaugušo izglītības elektronisko platformu EPALE un tās piedāvātajām iespējām Izglītības ziņas

346

Latgales Centrālajā bibliotēkā, Rīgas ielā 22a, Daugavpilī trešdien, 12. septembrī notiks seminārs pieaugušo izglītības nozares profesionāļiem un ar šo sfēru saistītiem pašvaldību un nevalstisko organizāciju pārstāvjiem.

Semināra dalībniekiem būs iespēja uzzināt par pieaugušo izglītības iespējām Eiropā un Latvijā, kā arī izmantot iespēju piedalīties tiešsaistes treniņā, apgūstot EPALE -- Eiropas daudzvalodu virtuālās platformas pieaugušo  izglītībai – lietošanu: piekļuvi resursiem, sadarbības partneru meklēšanu ar EPALE starpniecību, rakstu komentēšanu un izvietošanu, savu ierakstu veidošanu pasākumu kalendārā.

EPALE ir pieaugušo izglītībai veltīta informācijas platforma 24 Eiropas valstu valodās, arī latviski, ar integrētu tiešsaistes Google tulkotāja pakalpojumu. Interneta lapa apkopo informāciju, kas saistīta ar pieaugušo izglītību Eiropā, ietverot plašu resursu bibliotēku pedagogiem, publikācijas par pieaugušo izglītības aktualitātēm saistībā ar notiekošo Eiropas ekonomikā un politikā, kā arī viedokļu apmaiņas, sadarbības partneru meklējumu un  komentāru sadaļu.

EPALE mājas lapu apmeklējiet šeit: https://ec.europa.eu/epale/lv .

Semināru rīko Izglītības un zinātnes ministrija sadarbībā ar Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldi Erasmus+ projekta “EPALE Nacionālais atbalsta dienests” ietvaros.

Programma.

Ilze Onzule

Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde
Izglītības atbalsta nodaļa
izglītības metodiķe pieaugušo izglītībā
29252443

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!