30.pirmsskolas izglītības iestādes bērnu ciemošanās skolā Izglītības ziņas

92
30.pirmsskolas izglītības iestādes bērnu ciemošanās skolā

Ir pagājušas Vispasaules Ekoskolu Rīcības dienas, bet mūsu 30.pirmsskolas izglītības iestādes Eko padomes locekļi turpina bērnus iesaistīt dažādās aktivitātēs. Mums durvis vēra 10.vidusskola, kur kopā ar mazajiem „sprīdīšiem” varējām iepazīties ar skolu un ar pašu interesantāko, jaukāko kabinetu – zoodārzu. Mūsu bērni jau iepriekš rotaļnodarbībās pārrunāja, kā ir jāuzvedas zoodārzā, kas varētu tur dzīvot, kas zoodārza iemītniekus kopj un ko tie ēd. Bērni kopā ar vecākiem sarūpēja garšīgas dāvanas zoodārza iemītniekiem.

            Ļoti mīļi bija, ka mūs pie skolas durvīm sagaidīja skolotāja Sandra, kas iepazīstināja ar skolu, telpām un visinteresantāk bija apskatīt 10.vidusskolas skolēnu iegūtās balvas, pateicības. Ar lielu interesi klausījāmies par dzīvniekiem un viņu dzīvi. Skolotāja Svetlana atļāva glāstīt dzīvniekus, paturēt rokās, pabarot. Ekskursija zoodārzā bija ļoti jauka, tā turpinājās klasē, kur tika demonstrēta filma par dabas stūrīša iemītnieku dzīvi ikdienā, kā arī tika rādīts, kā šie dzīvnieki spēlējas un dara nelielas palaidnības. Mūsu bērniem jaukā filma izraisīja smieklus, jaukas emocijas, par to ar sajūsmu stāstījām savas iestādes bērniem un pieaugušajiem, kā arī vecākiem.

            Pateicamies 10.vidusskolas direktorei Valijai Salnai par jauko uzņemšanu un interesanti sagatavoto pasākumu! Zināms jau, ka sadarbība turpināsies ar mūsu bērniem arī turpmāk. Mūsu bērni jau drīz būs šīs jaukās skolas pirmklasnieki.

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils pilsētas

30.pirmsskolas izglītības iestādes

vadītājas vietniece

Anita Regža

t.65430291

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!