Nevalstisko organizāciju centra vadītājs Daugavpils Domes vadībai piedāvā ciešāku sadarbību Pašvaldības ziņas

386
Nevalstisko organizāciju centra vadītājs Daugavpils Domes vadībai piedāvā ciešāku sadarbību

16. janvārī ar Daugavpils Domes priekšsēdētāju Rihardu Eigimu tikās biedrības “Nevalstisko organizāciju centrs” vadītājs Oskars Zuģickis. Saruna bija par Daugavpils nevalstisko organizāciju un visas sabiedrības aktivizēšanu un organizāciju darba koordināciju.

Uz Nevalstisko organizāciju centru konsultēties nāk dažādas organizācijas, nāk arī ar problēmām. Par to Oskars Zuģickis informēja Rihardu Eigimu. Oskars Zuģickis skaidroja, ka ir nepieciešams aktivizēt organizācijas projektu rakstīšanā, bet daudzām organizācijām ir problēmas šajā jomā, ir labas idejas, bet cieš projekta kvalitāte. Tika runāts arī par Nevalstisko organizāciju forumu rīkošanu, lai apvienotu organizācijas. Vēl runāja par atbildīgas personas nepieciešamību pašvaldībā, lai cieši strādātu ar pilsētas sabiedriskajām organizācijām, kuru pilsētā ir 700. Visām organizācijām ir nepieciešams speciālists pie kura varēs griezties visdažādākajos jautājumos.

Rihards Eigims pozitīvi vērtē Nevalstisko organizāciju centra darbību un pateicās par ieinteresētību un atbalstu Daugavpils aktīvākajiem iedzīvotājiem. Visi ierosinājumi  tiks apspriesti ar  Daugavpils Domes vadību un dažādu struktūru speciālistiem.

Domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!