Mājokļu komisijas sēde Pašvaldības ziņas

75

Daugavpils pilsētas domes

Mājokļu komisijas sēde

2016.gada 11.oktobrī  plkst.11.00

Krišjāņa Valdemāra ielā 1

Domes sēžu zālē

Darba kārtība:

1. Par sociālā dzīvokļa statusa un sociālā dzīvokļa īres līguma termiņa pagarināšanu Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādes “Sociālais dienests” Sociālo pakalpojumu nodaļas Sociālo pakalpojumu organizēšanas un sociālā darba sektora pilngadīgām personām klientiem.

Ziņotājs – Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādes “Sociālais dienests”  Sociālo pakalpojumu nodaļas Sociālo pakalpojumu organizēšanas un sociālā darba sektora pilngadīgām personām vecākā sociālā darbiniece Silvija Čerenko.

 

2. Par sociālā dzīvokļa statusa un sociālā dzīvokļa īres līguma termiņa pagarināšanu Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādes “Sociālais dienests” Sociālo pakalpojumu nodaļas Sociālo pakalpojumu organizēšanas un sociālā darba sektora personām ar invaliditāti un veciem ļaudīm  klientiem.

Ziņotājs – Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādes “Sociālais dienests”  Sociālo pakalpojumu nodaļas Sociālo pakalpojumu organizēšanas un sociālā darba sektora personām ar invaliditāti un veciem ļaudīm vecākā sociālā darbiniece L.Krasņikova.

3. Par dzīvojamās telpas īres līguma pagarināšanu.

4 . Par dzīvojamās telpas īres līguma grozīšanu.

5. Par uzņemšanu uzskaitē palīdzības sniegšanai dzīvokļa jautājumu risināšanā pirmām kārtām.

6. Par uzņemšanu uzskaitē palīdzības sniegšanai dzīvokļa jautājumu risināšanā vispārējā kārtībā.

7. Par sociālās dzīvojamās telpas izīrēšanu.

8. Par līdzfinansējuma piešķiršanu daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas Tartu ielā 9, Daugavpilī, piesaistītā zemesgabala labiekārtošanai.

9. Par līdzfinansējuma piešķiršanu daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas Smilšu ielā 103, Daugavpilī, piesaistītā zemesgabala labiekārtošanai.

10 . Par līdzfinansējuma piešķiršanu daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas Saules ielā 12, Daugavpilī, piesaistītā zemesgabala labiekārtošanai.

Ziņotājs – Daugavpils pilsētas domes Īpašuma pārvaldīšanas departamenta Dzīvokļu nodaļas vadītāja J.Cinne

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!