Preses konferencē informēja par iedzīvotāju aktivitāti, izmantojot pašvaldības atbalstu māju pieslēgšanai ūdens un kanalizācijas tīkliem (VIDEO) Pašvaldības ziņas

98
Preses konferencē informēja par iedzīvotāju aktivitāti, izmantojot pašvaldības atbalstu māju pieslēgšanai ūdens un kanalizācijas tīkliem (VIDEO)

Uzņēmuma “Daugavpils ūdens” komercdirektors Aleksejs Semjonovs informēja par darbu, kas tiek veikts ar privātmāju sektora iedzīvotājiem saistībā ar jaunajiem saistošajiem noteikumiem, kas paredz pašvaldības līdzfinansējumu iedzīvotājiem, pieslēdzot māju izbūvētajiem ūdens un kanalizācijas tīkliem.

Tāda iespēja iedzīvotājiem ir no šī gada sākuma. Iedzīvotāji tiek mudināti aktīvāk izmantot iespēju saņemt līdzfinansējumu un neatlikt to uz pēdējo brīdi.

Žurnālisti tika informēti par gaidāmajiem pasākumiem pilsētā, par pirmklasnieku reģistrāciju, kas sāksies 1. februārī un nakts patversmes un pašvaldības policijas darbu sala laikā.

Žurnālisti interesējās par slidotavas darbību Vienības laukumā un apmeklētāju uzskaiti, par līdzekļu apjomu pagalmu un rotaļu laukumu labiekārtošanai. Bija jautājumi par promenādes izbūvi Stropos un, kad būvdarbi varētu sākties, par situāciju Reģionālajā slimnīcā, par izglītības iestāžu uzturēšanas izmaksām.

Plašāka informācija video materiālā.

Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.

 

Izmantojiet Google Translate, lai tulkotu vietni

Daugavpils valstspilsētas pašvaldība neuzņemas atbildību par tulkojuma precizitāti!