Šobrīd Daugavpilī

Tikšanās ar grāmatas "Raimonds Pauls — skanošs un klātesošs" autori Liu Guļevsku Kultūras ziņas

442
Tikšanās ar grāmatas

Otrdien, 16. maijā, plkst.12.00 un 15.00 Latgales Centrālajā bibliotēkā, (Rīgas ielā 22a, 2. stāvā) notiks tikšanās ar apgāda „Jumava” izdotās grāmatas „Raimonds Pauls – skanošs un klātesošs” autori, žurnālisti un rakstnieci Liu Guļevsku un apgāda vadītāju Juri Visocki.

Grāmatai “Raimonds Pauls – skanošs un klātesošs” lasītāji ir pievērsuši sevišķu uzmanību. Tādēļ prieks aicināt interesentus uz tikšanos ir jo īpašs. Pasākuma gaitā Lia Guļevska kopā ar Juri Visocki dalīsies atmiņās un pārdomās par piedzīvoto grāmatas tapšanas gaitā, un neaizmirstamām emocijām tiekoties ar grāmatas galveno varoni Raimondu Paulu. Pasākuma gaitā interesentiem būs arī iespēja iegādāties šo un citas grāmatas no izdevēja.

Apgāda “Jumava” pirmsākumi meklējami 1991. gadā, kad iznāca pirmās vienkārša izskata brošūras, savukārt 21. gadsimta izdevniecība ”Jumava” izdod augstvērtīgu, pasaulē atpazīstamu literatūru, grāmatas bērniem, mācību līdzekļus, zinātnisko un garīgo literatūru, kā arī mākslas albumus. Vairums šo grāmatu ir pieejamas arī Latgales Centrālajā bibliotēkā un filiālēs.

Laipni aicināti uz tikšanos!

Pasākuma laikā tiks fotografēts/filmēts.

 

Informāciju sagatavoja:
Latgales Centrālās bibliotēkas
sabiedrisko attiecību nodaļa

65476341