Šobrīd Daugavpilī

Ziemassvētku radošo darbu konkurss “American Cities Celebrate Christmas” Kultūras ziņas

426
Ziemassvētku radošo darbu konkurss “American Cities Celebrate Christmas”

Latgales Centrālās bibliotēkas ASV Informācijas centrs un Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde aicina Daugavpils pilsētas skolēnus piedalīties Ziemassvētku radošo darbu konkursā “American Cities Celebrate Christmas”. Darbi tiek pieņemti līdz 30. decembrim.

Konkursa mērķis ir veicināt skolēnu interesi par angļu valodu, attīstīt zināšanas par ASV pilsētām un to tradīcijām svinēt svētkus. Dalībniekiem ir jāizveido īsfilma, slaidrāde vai animācija, kā galveno tēlu izvēloties kādu no Ziemassvētku tēliem, kas svin Ziemassvētkus un Jauno gadu kādā no ASV pilsētām. Radošajā darbā ir jāatspoguļo šīs pilsētas tradīcijas svinot svētkus.

Darbus iesniedz angļu valodas skolotāji-konsultanti elektroniski, augšupielādējot tos datu glabāšanas platformā www.failiem.lv un nosūtot failu saiti uz e-pastu diana.romanovska@lcb.lv. Sīkākas ziņas par konkursa norisi un prasībām, darbu noformēšanu, vērtēšanu un uzvarētāju noteikšanu atrodamas nolikumā. Konkursa privātuma paziņojums – šeit.

Konkursa rezultāti tiks paziņoti 2023. gada 17. janvārī plkst. 15.00 ASV Informācijas centrā. Uzvarētāju radošie darbi tiks publicēti ASV Informācijas centra Facebook lapā.

Noslēguma pasākuma publicitātes vajadzībām tā laikā var tikt veikta fotografēšana un filmēšana.

Informāciju sagatavoja:
Latgales Centrālās bibliotēkas
ASV Informācijas centra vadītāja
Diāna Romanovska
Tālr.: 65422483
e-pasts: diana.romanovska@lcb.lv
https://www.facebook.com/InfoUSADaugavpils