Šobrīd Daugavpilī

Vēl var paspēt pieteikties dalībai pēdējā Nākotnes pilsētas spēlē Kultūras ziņas

970
Vēl var paspēt pieteikties dalībai pēdējā Nākotnes pilsētas spēlē

Vēl tikai līdz 19.janvārim turpinās pieteikšanās pēdējai Nākotnes pilsētas spēlei “PILSĒTA, KAS IEKĻAUJ. Kā būtu, ja dažādība kļūtu par bagātību?”, kas zoom platformā norisināsies 21. janvārī plkst. 12.00 - 18.00 un 28. janvārī plkst. 15.00 - 18.30.

Daugavpils 2027 komanda piedāvā iespēju piedalīties situācijas analīzes un ideju radīšanas spēlē, tādējādi aicinot ikvienu Daugavpils un Latgales iedzīvotājs sniegt savu ieguldījumu pilsētas un reģiona attīstības plānošanā. Šoreiz spēlē tiks radīti un pielāgoti kultūras produkti sociāli mazaizsargātajām un sociālās izstumšanas riskam pakļautajām grupām, cilvēkiem ar dažādiem funkcionāliem traucējumiem, bijušajiem ieslodzītajiem utt.

Spēle sākas 21. janvārī zoom platformā, kad dalībnieki tiekas ar ekspertiem, saviem komandas biedriem un sāk darbu pie ideju radīšanas. Nākošajās dienās darbs turpinās komandām patstāvīgi strādājot sev ērtā laikā, lai idejas tiktu testētas un pilnveidotas. Savukārt spēles noslēgumā, 28.janvārī, plkst. 15.00 atkal visiem spēles dalībniekiem un ekspertiem tiekoties zoom platformā, bet skatītājiem vērojot Facebook tiešraidē, komandas prezentē savus izstrādātos projektus un saņem ekspertu un skatītāju vērtējumu. Labākās komandas tiks apbalvotas.

Lai pieteiktos dalībai spēlē, līdz 19.janvāra plkst. 23.59 darbojas tiešsaiste reģistrācija: https://www.daugavpils.lv/pilseta-kas-ieklauj.

Nākotnes pilsētas spēle ir satikšanās vieta dažāda vecuma, interešu un profesiju pārstāvjiem. Daugavpils2027 komanda aicina interesentus no privātā sektora un sociālās uzņēmējdarbības, izglītības un zinātnes jomas, radošo industriju un NVO pārstāvjus, jauniešus, seniorus un vienkārši aktīvus iedzīvotājus, kuriem rūp pilsētas nākotne. Sadarbojoties komandās, jums būs iespēja izstrādāt praktiskus risinājumus pilsētas noturīgai attīstībai, saņemt noderīgus padomus no ekspertiem, prezentēt savus risinājumus un, cerams, ka turpināt to ieviešanu.

Papildu informācija:
Vita Viļevko
Daugavpils pilsētas pašvaldības Kultūras pārvalde
tel.: 20613225
e-pasts: vita.vilevko@daugavpils.lv