Šobrīd Daugavpilī

Turpinās pieteikšanās dalībai Daugavpils pilsētas svētku norisēs Kultūras ziņas

1237
Turpinās pieteikšanās dalībai Daugavpils pilsētas svētku norisēs

Daugavpilij šogad aprit 748 gadi. Lielākie pilsētas svētku pasākumi Daugavpilī norisināsies no 1. līdz 4. jūnijam. Arī šogad daugavpilieši un pilsētas viesi varēs baudīt plašu un daudzveidīgu pasākumu un aktivitāšu programmu.

No 1. līdz 4. jūnijam, Daugavpils pilsētas svētku ietvaros, vairākās pilsētas vietās norisināsies koncerti. Mākslinieciskos kolektīvus aicinām pieteikties dalībai svētku koncertos Andreja Pumpura skvērā, Dubrovina parkā un pie Forštates kultūras nama.

PIETEIKUMA ANKETA KONCERTIEM CENTRĀ – pieteikšanās līdz 10. aprīlim.
PIETEIKUMA ANKETA KONCERTAM FORŠTATĒ – pieteikšanās līdz 10. aprīlim.

3. jūnijā plkst. 14.00 norisināsies tradicionālais Svētku gājiens. Aicinām uzņēmumus, organizācijas, izglītības iestādes un citus kolektīvus pieteikties Daugavpils pilsētas svētku krāšņākajam notikumam. Gājiena kulminācijā sekos svētku oficiālā atklāšana un atklāšanas svētku koncerts “Ceļā uz Dziesmu un deju svētkiem”.

PIETEIKUMA ANKETA SVĒTKU GĀJIENAM – pieteikšanās līdz 30. aprīlim.

No 2. līdz 4. jūnijam Daugavpilī darbosies Svētku tirdziņš, ko organizē Daugavpils valstspilsētas pašvaldības Komunālās saimniecības pārvalde. Tirgotājus aicinām iepazīties ar tirdzniecības noteikumiem un aizpildīt pieteikuma anketu, lai pieteiktu savu dalību Svētku tirdziņā.

PIETEIKUMA ANKETA TIRDZNIECĪBAS VIETAI AR ELEKTRĪBAS PIESLĒGUMU – pieteikšanās līdz 3. maijam.
PIETEIKUMA ANKETA TIRDZNIECĪBAS VIETAI BEZ ELEKTRĪBAS PIESLĒGUMA – pieteikšanās līdz 12. maijam.

 

PRIVĀTUMA PAZIŅOJUMS

 

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils pašvaldības centrālās pārvaldes
Komunikācijas nodaļa