Šobrīd Daugavpilī

Tikšanās ar dzejnieci Annu Jonāni Latgales Centrālajā bibliotēkā Kultūras ziņas

82

2014. gada 20. decembrī plkst. 15.00 cikla „Literārā sestdiena” ietvaros Latgales Centrālā bibliotēka aicina uz tikšanos ar dzejnieci Annu Jonāni. Pasākuma laikā tiks prezentēts dzejnieces jaunākais krājums «Затерянная в веках».

 Pasākums turpina jau par tradīciju kļuvušā cikla “Literārā sestdiena” jauno sezonu. Literārais cikls tiek rīkots jau trešo gadu sadarbībā ar sabiedrisko organizāciju “Latgales novadpētnieki”.

Anna Jonāne ir studējusi bioloģiju un ķīmiju Daugavpils Pedagoģiskajā institūtā (Daugavpils Universitātē), šobrīd dzīvo Rīgā. Brīvajā laikā aizraujas ar mākslu un literatūru. Ir mācījusies glezniecību Kārļa Dobraja mākslas studijā un piedalījusies mākslas izstādēs. Darbojas literātu apvienībā «Светоч», publicē savus literāros sacerējumus Latvijas un Krievijas periodiskajos izdevumos – žurnālā «Светоч», provinces almanahā “HRONOS”, Rēzeknes dzejas almanahā. Anna Jonāne ir vairāku dzejas krājumu autore, tai skaitā – «Травы в белых росах» (2009), «Свет в распахнутом оконце» (2011), «В глубине веков» (2014).

Tikšanās ar dzejnieci Annu Jonāni notiks bibliotēkas Periodikas lasītavā. Gaidām visus interesentus.

 

 

Informāciju sagatavoja:

LCB galvenā bibliotekāre

Inga Gedžūne

tālr.: 65476344

e-pasts: inga.gedzune@lcb.lv