Šobrīd Daugavpilī

Daugavpils iedzīvotāji un viesi tiek aicināti apmeklēt teātra festivālu „Telpa Daugavpils” Kultūras ziņas

77

Kā jau iepriekš tika ziņots no 2.-15. septembrim Daugavpilī notiek teātra festivāls / darbnīca „Telpa Daugavpils”. Divu nedēļu laikā no 2. Līdz 15. septembrim jaunie teātra profesionāļi Daugavpils cietokšņa bijušā hospitāļa ēkā vieslektoru vadībā ļausies teatrālam eksperimentam, radot konkrētās telpas iedvesmotus stāstus.

Ņemot vērā lielo interesi par festivālu, Daugavpils iedzīvotājiem tiek piedāvāta iespēja  dzīvot līdzi mākslinieku radošajam lidojumam apmeklējot festivālu 9. un 14. septembrī.

Nedēļas sākumā 9. septembrī  sākot no 12:00 visi ir laipni gaidīti Daugavpils cietoksnī, lai vērotu kā festivāla dalībnieki kopā ar Rotko centra plenēra māksliniekiem rada dažādas instalācijas.

Savukārt  14. septembrī interesentiem būs iespēja sekot līdzi tam kā  jaunie teātra nozares pārtāvji gatavojas festivāla noslēguma dienai.

14. septembrī  13:00

                        14:00

                        15:00

 

tiks organizētas ekskursijas pa Daugavpils cietokšņa bijušā hospitāļa ēku. Ekskursiju laikā  būs iepēja redzēt, kā māklinieki rada izrādes, iepazīties ar mēģinājumu norisi un būt radošajā procesā, baudot feastivāla atmosfēru un gaisotni.

Uz tikšanos  teātra festivālā „Telpa Daugavpils”!