Šobrīd Daugavpilī

Radošie daugavpilieši aicināti piedalīties aptaujā Kultūras ziņas

381
Radošie daugavpilieši aicināti piedalīties aptaujā

Daugavpilī ir plašs kultūras profesionāļu tīkls, kas darbojas gan kā pašnodarbinātas radošās personas, gan ir dažādu  nevalstisku organizāciju biedri, privātajā sektorā nodarbinātie, valsts un pašvaldību kultūras organizāciju darbinieki. Lai veiktu pilnvērtīgu situācijas analīzi jaunās Daugavpils kultūras attīstības programmas 2021-2027 izstrādei un novērtētu kultūras darbinieku kapacitātes izaicinājumus, sagatavojot Eiropas kultūras galvaspilsētas pieteikumu, Daugavpils pilsētas domes Kultūras pārvalde sadarbībā ar  Latvijas Kultūras akadēmiju veic kultūras nozares profesionāļu aptauju.  Aptaujas aizpildīšanas laiks pagarināts līdz  trešdienai, 24.februārim. Tāpēc Daugavpils kultūras jomas pārstāvji, amatiermākslas kolektīvu vadītāji un ikviens radošā darba veicējs, kurš anketu vēl nav paguvis aizpildīt, ir aicināts izteikt savu viedokli un piedalīties aptaujā. Anketā iespējams novērtēt gan līdzšinējo un vēlamo sadarbību ar pašvaldību, aktuālo kultūras jomas piedāvājumu un tā attīstības iespējas, individuālās vai organizācijas prasmes strādāt ar auditoriju un piesaistīt projektu finansējumu, kā arī citus kultūras dzīves aspektus Daugavpilī.

Aptauja ir anonīma un ar tās starpniecību iegūtā informācija tiks izmantota tikai apkopotā veidā Daugavpils kultūras attīstības programmas 2021-2027 izstrādē.  

Anketas aizpildīšana aizņems 7 – 10 minūtes, un tā pieejam šeit: https://www.surveymonkey.com/r/JBKYMKC

Aptauju veic  Latvijas Kultūras akadēmija pēc Daugavpils pilsētas domes un Daugavpils pilsētas domes Kultūras pārvaldes pasūtījuma.

Kontaktpersona par pētījumu:
Ilona Asare, Latvijas Kultūras akadēmijas Zinātniskās pētniecības centrs
Kontakti: +37126011102, ilona@culturelab.com

Pētījuma pasūtītājs:
Daugavpils pilsētas dome
Kontaktpersona Diāna Soldāne
Kontakti: +371 28378679, diana.soldane@daugavpils.lv