Šobrīd Daugavpilī

Poļu kultūras centrā izskanēja Sieviešu dienai veltīts koncerts Kultūras ziņas

506
Poļu kultūras centrā izskanēja Sieviešu dienai veltīts koncerts

8. martā Poļu kultūras centrā izskanēja Sieviešu dienai veltīts koncerts "Tu esi skaistākā starp puķēm". Tajā uzstājās Jazz bends (vadītājs Arnolds Grīnberts) un Poļu kultūras centra vokālais ansamblis “Daugavas krāsas” (Kristīne Kuņicka, Kornēlija Lapkovska, Angelina Maļceva un vadītājs Staņislavs Jakovenko).

Programmā tika atskaņoti slavenu mūziķu skaņdarbi, kas aizkustināja publiku – “Mana sirds ir mūzika”, “Es tevi aizvedīšu uz balli”, “Manas acis ir zaļas” un citi. Dažām dziesmām skatītāji dziedāja līdzi.

Dziesmas vokālā ansambļa "Daugavas krāsas" izpildījumā skanēja ļoti spēcīgi un emocionāli un skanīgi piepildīja Poļu nama zāli. Ļoti pozitīvs noskaņojums valdīja arī pēc koncerta.

Starptautiskā sieviešu diena ir starptautiska sieviešu solidaritātes un cīņas par sieviešu tiesībām diena, ko svin kopš 1911. gada. Pašlaik 8.

martā vīrieši slavē sievietes, pateicas viņām par skaistumu, ko viņas rada, dāvina ziedus un lutina.

Poļu kultūras centrs no sidrs pateicas mūziķiem no Jazz benda un ansamblim "Daugavas krāsas" par brīnišķīgo koncertu! Kā arī izsaka lielu pateicību Polijas Republikas Ministru padomes priekšsēdētāja kancelejai par pasākuma atbalstu konkursa "Poļu kopienas un ārzemēs dzīvojošie poļi 2023" ietvaros.

 

Poļu kultūras centrs