Šobrīd Daugavpilī

„Muzikālās bankas 2020” biļešu tirdzniecība sāksies 6.martā Kultūras ziņas

1243

5. martā Daugavpils pilsētas domes un „Latvijas Radio” vadība parakstīja līgumu par „Muzikālās bankas 2020” rīkošanu nākamā gada janvārī Daugavpils Olimpiskajā centrā. Tā būs jau trešā reize, kad Latvijas populārākie mūziķi pulcēsies mūsu pilsētā, lai sacenstos par gada vērtīgākās dziesmas titulu. Iegādāties biļetes uz šo grandiozo pasākumu varēs jau sākot ar 6. martu.

Domes priekšsēdētājs Andrejs Elksniņš pateicās Latvijas Radio komandai, mūziķiem un arī skatītajiem par veiksmīgu sadarbību un pauda gandarījumu par to, ka „Muzikālās bankas” finālšovs jau ir kļuvis par Daugavpils kultūras dzīves neatņemamu sastāvdaļu.

„Latvijas Radio”  valdes locekle Mārīte Tukiša, savukārt, norādīja, ka aizvadīto divu gadu laikā Daugavpils ir apliecinājusi sevi kā ļoti atsaucīgu un uzticamu sadarbības partneri. Tas ļauj ļoti laicīgi sākt plānot nākamā gada šovu, kas noteikti sagādās klausītājiem daudz patīkamu pārsteigumu.

Tāpat kā iepriekšējos gados, pašmāju mūzikas cienītāji varēs iegādāties biļetes gan uz finālšova koncertu, gan uz tā ģenerālmēģinājumu. Pasākums norisināsies Daugavpils Olimpiskajā centrā 2021. gada 30. janvārī. Biļešu tirdzniecība „Biļešu paradīzes” kasēs sāksies 6.martā plkst.9.00.

Koncerta organizatori aicina iegādāties biļetes laicīgi, jo tās tiek izpirktas ļoti ātri un pēdējā brīdī pirms koncerta parasti vairs nav nopērkamas.

Latviešu iemīļotākās un vērtīgākās dziesmas tiek noteiktas Latvijas klausītākās raidstacijas „Latvijas Radio 2” rīkotajā aptaujā jau 20 gadus. Aptauja noslēdzas ar vērienīgu apbalvošanas ceremoniju, kurā piedalās valsts populārākās grupas un izpildītāji: „Prāta vētra”, Intars Busulis, Aija Andrejeva, Dons un daudzi citi. Par 2019.gada labāko dziesmu atzīts Dona skaņdarbs „Es nāktu mājās”. Uzvarētājs tika paziņots noslēguma ceremonijā, kas norisinājās Daugavpils Olimpiskajā centrā 1. februārī.

Balsojums par šī gada vērtīgāko dziesmu „Latvijas radio 2”mājas lapā jau ir sācies.

Sižetu sagatavoja Daugavpils pilsētas domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri: