Šobrīd Daugavpilī

Aicina Latgales kultūras darbiniekus pieteikties mācību semināru ciklam Kultūras ziņas

847
Aicina Latgales kultūras darbiniekus pieteikties  mācību semināru ciklam

No 2023. gada 20. septembra līdz 20.oktobrim Daugavpils valstspilsētas pašvaldības iestāde “Kultūras pārvalde” organizē mācību semināru ciklu “Kultūras ilgtspēja” Latgales kultūras iestāžu darbiniekiem un radošo industriju pārstāvjiem.

Trijos mācību semināros, kas notiks 20. septembrī (klātienē), 5.oktobrī (ZOOM platformā), un 20.oktobrī (klātienē), profesionāli un pieredzējuši speciālisti stāstīs par tādām tēmām kā kultūras ilgtspējas aspekti, sabiedrisko attiecību un digitālās komunikācijas instrumenti kultūras projektu komunikācijā, skatuves runas māksla, personīgās enerģijas menedžments. Mācību programma. 

Aicinām interesentus no Latgales reģiona – kultūras centru, kultūrizglītības iestāžu, muzeju, bibliotēku, radošo industriju, kā arī nevalstisko un jauniešu organizāciju pārstāvjus  līdz šī gada 19.septembrim pieteikties mācību semināru ciklam, rakstot uz e-pastu viktorija.cirse@daugavpils.lv. Lūgums norādīt savu vārdu, uzvārdu, pārstāvēto organizāciju un kontaktinformāciju (e-pasta adrese, telefona numurs). Vietu skaits ir ierobežots.

Mācību semināri tiek organizēti Valsts kultūrkapitāla fonda mērķprogrammas “Latviešu vēsturisko zemju attīstības programma” projektu konkursā atbalstītās “Latgales kultūras programma 2023” finansētā projekta “Latgales reģiona kultūras jomas darbinieku kapacitātes celšana III” ietvaros.

 

Papildu informācija:

Viktorija Cirse

tel.: 29293520

viktorija.cirse@daugavpils.lv

www.daugavpils.lv/kultura/