Šobrīd Daugavpilī

Krievu kultūras centrs aicina uz Jeļenas Koļesņikovas glezniecības izstādi “Un mežs ir tik tuvu!” Kultūras ziņas

200
Krievu kultūras centrs aicina uz Jeļenas Koļesņikovas glezniecības izstādi “Un mežs ir tik tuvu!”

Krievu kultūras centrs aicina uz Jeļenas Koļesņikovas glezniecības izstādes “Un mežs ir tik tuvu!” atklāšanu! Tā notiks 2021.gada 16. septembrī KKC otrajā stāvā (Varšavas iela 14) plkst. 16:00.

Šajā ekspozīcijā jaunās mākslinieces daiļradi pārstāv eļļas glezniecības tehnikā tēlotas dabas ainavas, kas tapušas iedvesmojoties no mūsu Latgales skaistās dabas, kā arī gleznainā klusā daba un portreti. Pēc mākslinieces vārdiem, iedvesmu izstādē apskatāmajiem darbiem viņa ir guvusi dabā.

Tā nav pirmā amatiermākslinieces gleznu ekspozicija - J. Koļesņikovas personālizstādes ir notikušas Preiļos un Daugavpilī, LCB filiālē Piekrastes bibliotēkā (izstāde “Krāsu pilna pasaule”). Izstāde “А лес так близко!” būs apskatāma līdz šā gada 29. oktobrim.

Aicinām apskatīt!

Uzmanību! Ieeja uz izstādes atklāšanu skatītājiem būs iespējama, uzrādot derīgu testēšanas sertifikātu vai derīgu Covid-19 vakcinācijas/izslimošanas sertifikātu, kas būs jāuzrāda kopā ar personu apliecinošu dokumentu.

Individuālajam izstādes apmeklējumam sertifikāti nav obligāti, skatītājiem jālieto sejas maska un jāievēro divu metru distance.