Šobrīd Daugavpilī

“Ģimenes diena” Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā Kultūras ziņas

612
“Ģimenes diena” Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā

27. novembrī plkst. 13.00 Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā “Ģimenes dienas” ietvaros notiks radošā nodarbība. Tajā bērniem un vecākiem būs iespēja darināt un dekorēt rotājumus Ziemassvētkiem.

Ziemassvētku gaidīšanas laiks bērniem ir īpašs, jo tas ir brīnumu laiks. Svētku sajūtu radīšanai radošās darbnīcas tēma būs “Izveido savu Ziemassvētku rotājumu”. Aizraujošā nodarbībā apgūsim dažādu Ziemassvētku dekoru tehnikas pamatus, iemācīsimies pašu rokām radīt burvīgus dekorus, ļausim Ziemassvētku noskaņai ienākt mūsu mājā un sirdī. Darbnīcā katrs dalībnieks izgatavos praktiski pielietojamu rotājumu svētkiem. Tā kā “Ģimenes dienas” radošās nodarbības dalībnieku skaits ir ierobežots, interesentus aicinām pieteikt savu dalību savlaicīgi, darbadienās zvanot uz tālruni 20203713.

“Ģimenes dienas” radošā nodarbība Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā norisināsies svētdien, 27. novembrī no plkst. 13.00. Ģimenes biļetes cena – 7,00 eiro. Tajā iekļauta dalība nodarbībā, kā arī muzeja ekspozīcijas un izstāžu apskate. Pasākuma publicitātes vajadzībām tā laikā var tikt veikta filmēšana un fotografēšana.

Radošās darbnīcas ir veids kā atklāt jaunus talantus sevī un iemācīties vēl nedarītas lietas. Laipni gaidīti visi interesenti!

 

Līga Rudzīte-Besakirska

Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzeja

komunikācijas un sabiedrisko attiecību speciāliste

liga.rudzite@daugavpils.lv

tālr.: 20203713, 65424155

www.dnmm.lv