Šobrīd Daugavpilī

Daugavpils Kultūras pilī notiks labdarības koncerts “Latvian Metal Supports Ukraine” Kultūras ziņas

652
Daugavpils Kultūras pilī notiks labdarības koncerts “Latvian Metal Supports Ukraine”

23. aprīlī plkst. 19.00 Daugavpils Kultūras pilī jau otru reizi notiks atbalsta koncerts Ukrainai. Šoreiz apmeklēt koncertu “Latvian Metal Supports Ukraine” aicinām smagās mūzikas cienītājus, uz Kultūras pils skatuves kāps Daugavpils folk metāla grupa “Varang Nord”, kā arī latviešu smagās mūzikas leģenda “Preternatural” un progresīvie “Stagnant Project” no Rīgas. Koncerta tiešraidei līdzi sekot varēs Daugavpils pilsētas Facebook.com lapā un YouTube.com profilā.

“Šajā Ukrainai un visai civilizētajai pasaulei smagajā laikā arī mēs, kā mūziķi, vēlamies sniegt atbalstu, darot to, ko vislabāk mākam – spēlēt, šoreiz vācot ziedojumus Ukrainai. Otrs- ar šo koncertu mēs vēlamies solidarizēties un paust skaidru nostāju – mēs esam par Ukrainu un pret Krievijas sākto karu”, tā pasākuma idejas autori un organizatori grupa Varang Nord.

Sadarbībā ar labdarības organizāciju Ziedot.lv, pasākuma laikā tiks vākti ziedojumi Ukrainas atbalstam - būs iespēja veikt skaidras naudas ziedojumus Ziedot.lv kastītēs, kā arī koncerta apmeklētāji tiks aicināti zvanīt uz ziedojumu numuru 9000 6086 (maksa par zvanu 1, 42 eiro).

Biļešu Paradīzes internetvietnē pieejami bezmaksas ielūgumi koncerta apmeklējumam - https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/116742

Apliecinot savu atbalstu Ukrainai, visi dalībnieki koncertā piedalās brīvprātīgi. Pasākumu organizē Daugavpils valstspilsētas pašvaldības Kultūras pārvalde sadarbībā ar uzņēmumu MuzPro un grupu Varang Nord, atbalsta Ziedot.lv un Biļešu Paradīze.

 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils pilsētas pašvaldības

Komunikācijas nodaļa,

Kultūras pārvalde