Šobrīd Daugavpilī

Labdarības koncerts Ukrainas atbalstam Kultūras ziņas

3790

Svētdien, 3. aprīlī, plkst. 17:00 Daugavpils Kultūras pilī notika Labdarības koncerts Ukrainas atbalstam. Tajā pulcējās vairāki Latvijā zināmi mākslinieki, lai paustu savu atbalstu Ukrainai. Koncerta tiešraide tika translēta uz lielā ekrāna Vienības laukumā, kā arī Daugavpils pilsētas Facebook.com lapā un YouTube kanālā. 

Koncertā piedalījās tādi mūziķi un izpildītāji kā Aija Andrejeva, Anmary, ansis, Antra Stafecka, Atis Ieviņš, Bez PVN, Dabasu durovys, DAGAMBA, ELPA, Intars Busulis, KATŌ, Kautkaili, Laika Suns, Patrisha, rolands če, Sudden Lights, Tautumeitas, THE SOUND POETS, projekts “LATVIA FOR UKRAINE” (Katrīna Gupalo, Loreta Reide, Gunārs Gaumigs, Miks Dukurs, Ilze Rijniece, Elizabete Vētra, Audiokvartāls, June River, Roberto Meloni, Edgars Vilcāns, Sub Scriptum, Anita Intaite), kā arī folkloras kopa “Svātra”, kamerorķestris “Daugavpils Sinfonietta”, orķestris “Daugava” un koris “Daugava”.

Koncerts notika sadarbībā ar labdarības organizāciju Ziedot.lv, tāpēc pasākuma laikā apmeklētāji varēja veikt skaidras naudas ziedojumustiks vākti ziedojumi Ukrainas atbalstam Ziedot.lv kastītēs, kā arī cilvēki tika aicināti zvanīt uz ziedojumu numuru 9000 6086 (maksa par zvanu 1.42 eiro).