Šobrīd Daugavpilī

Daugavpilī notiks ziedošs pasākums – floristikas festivāls “Flora Expo Daugavpils 2022” Kultūras ziņas

645
Daugavpilī notiks ziedošs pasākums – floristikas festivāls “Flora Expo Daugavpils 2022”

Jau pavisam drīz Daugavpilī norisināsies pārsteidzoši skaists pasākums – floristikas festivāls “Flora Expo Daugavpils 2022”. Novembris ir gada tumšākais mēnesis, tāpēc šis ziedošs un krāšņs notikums izgaismos Daugavpils pilsētu.

25. un 26. novembrī Daugavpils Universitātes jaunajā korpusā darbosies floristi un fotogrāfi, tiks iekārtotas floristikas zonas, kur strādās fotogrāfi ar modelēm un vēlāk publicēs savas fotogrāfijas sociālajos tīklos ar tēmturi #FLORAEXPODAUGAVPILS2022. Tāpat sociālajos tīklos Facebook un Instagram notiks balsošana par labāko foto zonu un labāko fotogrāfiju.

Savukārt 27. novembrī no plkst. 10.00 ikviens interesents vārēs apmeklēt festivāla atklāšanu, aplūkot floristikas kompozīcijas un foto zonas. Plkst. 10.30 māksliniece Viktorija Kozlova zīmēs ziedu kompozīciju virtuālās realitātes brillēs un ar projektora palīdzību. Bet plkst. 11.15 notiks floristikas amata meistares Innas Pahomovas Ziemassvētku pušķu demonstrēšana. Festivāla viesi tiks pārsteigti arī ar mākslinieces Viktorijas Valujevas “dzīvo” zīmēšanu uz divām gleznām, bet vēlāk notiks vienas gleznas labdarības izsole. Plkst. 14.30 sāksies labāko floristu un fotogrāfu apbalvošana. Pasākuma apmeklējums ir bez maksas.

Festivāls notiks Daugavpils Universitātes jaunajā korpusā Parādes ielā 1. Ieeja no pagalma puses, kur atrodas autostāvvieta.

Floristikas festivālu organizē floristikas studija “Innel” kopā ar producenti Olgu Garajevu un Daugavpils Universitātes studenti Jekaterinu Orlovsku. Pasākumu atbalsta Daugavpils Universitāte, informatīvo atbalstu nodrošina Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūra.

 

Informāciju sagatavoja:
Anna Burlakova

Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūra
Tālr. +371 65422818, +371 26444810
E-pasts: anna.burlakova@daugavpils.lv,
 turisms@daugavpils.lv

Web: www.visitdaugavpils.lv

Facebook: www.facebook.com/Daugavpils.travel

Instagram: www.instagram.com/daugavpils.travel