Šobrīd Daugavpilī

Aicinām pieteikties ceļojošā vasaras skolā kultūras mantojuma izpētē Kultūras ziņas

402
Aicinām pieteikties ceļojošā vasaras skolā kultūras mantojuma izpētē

Latvijas Universitātes Jūdaikas studiju centrs sadarbībā ar muzeju “Ebreji Latvijā” (Rīga), International Centre for Litvak Photography (Kauņa), Litvak Cemetery Catalogue “Maceva” (Viļņa), Šeduva Jewish Memorial Fund (Viļņa/Šeduva) un Paideia– The European Institute for Jewish Studies in Sweden (Stokholma) aicina NVO, muzeju, kopienu, pašvaldību, sabiedrisko attiecību, izglītības iestāžu u.c. organizāciju pārstāvjus pieteikties dalībai CEĻOJOŠĀ VASARAS SKOLĀ LATVIJĀ UN LIETUVĀ, VELTĪTAI EBREJU KULTŪRAS MANTOJUMA IEPAZĪŠANAI 
2019.G. 8.-13.JŪLIJS
Vasaras skolu veido piesātināta sešu dienu programma sešās Latvijas un Lietuvas pilsētās ar mērķi sniegt dalībniekiem iespēju atklāt, kā ebreju kultūra vēstures gaitā mijiedarbojās ar vietējo kultūru, izpētīt, kas no daudzveidīgā ebreju kultūras mantojuma saglabājies mūsdienās un attīstīt prasmes tā izmantošanā.

Dalība: bez maksas.

 

Vasaras skolas valoda: angļu. 

Pieteikšanās līdz š.g. 1.maijam! Pielikumā skolas apraksts un pieteikšanās nosacījumi. Būsim pateicīgi, ja izplatīsiet šo informāciju potenciālo interesentu vidū!

Sīkāka informācija: https://www.lu.lv/en/about-us/ul-media/news/single/t/48796/ vai rakstot: jsc@latnet.lv

 
Uz tikšanos,
--
LU Jūdaikas studiju centrs
Raiņa bulvāris 19, 207.telpa, LV-1050
Tel.: 67034421
http://www.lu.lv/jsc