Šobrīd Daugavpilī

Aicinām piedalīties Nākotnes pilsētas spēlē: PILSĒTA, KAS IEKĻAUJ. Kā būtu, ja dažādība kļūtu par bagātību? Kultūras ziņas

1120
Aicinām piedalīties Nākotnes pilsētas spēlē: PILSĒTA, KAS IEKĻAUJ. Kā būtu, ja dažādība kļūtu par bagātību?

Daugavpils 2027 komanda aicina piedalīties situācijas analīzes un ideju radīšanas Nākotnes pilsētas spēlē “PILSĒTA, KAS IEKĻAUJ. Kā būtu, ja dažādība kļūtu par bagātību?”, sniedzot savu ieguldījumu pilsētas attīstības plānošanā.

Šajā spēlē tiks radīti un pielāgoti kultūras produktus sociāli mazaizsargātajām un sociālās izstumšanas riskam pakļautajām grupām, ģenerējot idejas to ērtākai iekļaušanai pilsētas reālijās.

Spēle notiks divās dienās: 21.janvārī plkst. 12.00 - 18.00 un 28.janvārī plkst. 15.00 - 18.30. Tiešsaiste reģistrācijai: https://www.daugavpils.lv/pilseta-kas-ieklauj. Pieteikšanās līdz 17.01 plkst. 23.59.

Nākotnes pilsētas spēle ir satikšanās vieta dažāda vecuma, interešu un profesiju pārstāvjiem. Daugavpils2027 komanda aicina interesentus no privātā sektora un sociālās uzņēmējdarbības, izglītības un zinātnes jomas, radošo industriju un NVO pārstāvjus, jauniešus, senjorus un vienkārši aktīvus iedzīvotājus, kuriem rūp pilsētas nākotne. Sadarbojoties komandās, jums būs iespēja izstrādāt praktiskus risinājumus pilsētas noturīgai attīstībai, saņemt noderīgus padomus no ekspertiem, prezentēt savus risinājumus un, cerams, ka turpināt to ieviešanu.

Papildu informācija:

Vita Viļevko

Daugavpils pilsētas pašvaldības Kultūras pārvalde

tel.: 20613225

e-pasts: vita.vilevko@daugavpils.lv.