Šobrīd Daugavpilī

Aicina festivāls "PARAD ALLE 2019" Kultūras ziņas

964

Starptautiskais bērnu un jauniešu cirka mākslas festivāls “PARAD ALLE” atkal aicina visus cirka cienītājus uz galā koncertu, kas norisināsies 26. oktobrī Daugavpils Kultūras pilī. Pirms tam šeit notiks tradicionālais jauno cirka izpildītāju konkurss, kurā šogad būs pārstāvēta Latvija, Lietuva, Igaunija, Zviedrija, Krievija, Baltkrievija un Ukraina. Kopumā Daugavpilī viesosies 17 cirka kolektīvi.

Neraugoties uz pārtraukumu, kas bija saistīts ar Kultūras pils remontu, šogad pieteikumus dalībai festivālā iesniedza vairāk nekā 30 cirka grupas no dažādām pasaules valstīm, kas norāda uz pasākuma popularitāti ārzemēs. Šo faktu apstiprina arī žūrijas sastāvs, kurā ir augsta līmeņa cirka mākslas meistari: Baltkrievijas valsts cirka direktors Vladimirs Šabans, cirka leģenda Ludmila Ševčenko, cirka goda mākslinieks un organizators Vitauts Birkāns, Daugavpilī dzimušais Krievijas mākslinieks Vitālijs Vorobjovs un ilggadējā Rīgas cirka direktore Lolita Lipinska.

Jaunie akrobāti, žonglieri, ekvilibristi un klauni - tos visus būs iespējams redzēt jau šo sestdien. Biļetes uz galā koncertu joprojām ir pieejamas - tās var iegādāties «Biļešu serviss» un «Ditton Nams» kasēs, kā arī Kultūras pils kasē. Pasākuma sākums – pulksten 15:00.

Sižetu sagatavoja Daugavpils pilsētas domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.

Kopīgot šo videoklipu:
Ievietot video Jūsu vietnē (HTML – kods)
Videoklipa izmēri: