Šobrīd Daugavpilī

5. decembrī Šmakovkas muzejā – ieejas biļetes par akcijas cenu Kultūras ziņas

628
5. decembrī Šmakovkas muzejā – ieejas biļetes par akcijas cenu

Decembra pirmajā svētdienā, 5. decembrī, individuālajiem apmeklētājiem Šmakovkas muzejā Daugavpilī biļetes cena būs tikai 2,15 EUR. Muzeja apmeklētājiem ir pieejami bezmaksas audio gidi 6 valodās – latviešu, latgaliešu, krievu, angļu, lietuviešu un vācu valodā, kā arī ekskursijas gida pavadībā.

 5. decembrī Šmakovkas muzejs strādās no plkst. 11.00 līdz 19.00.Ievērojot Ministru Kabineta noteikumus, Šmakovkas muzejs pieņem apmeklētājus tikai pēc iepriekšēja pieraksta ar derīgu vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu, ievērojot fizisko distancēšanos un epidemioloģiskās drošības pasākumus. Muzejā vienlaicīgi drīkst atrasties 15 cilvēki vai viena mājsaimniecība. Telpā drīkst ienākt tikai ar sejas masku. Pieteikt apmeklējumu var pa tālruni +371 25666201 vai e-pastu:info@smakovka.lv.

 

Daugavpils Šmakovkas muzejs ir Latvijā lielākais muzejs, kas stāsta par Latgales kulināro mantojumu. Digitālajās ekspozīcijās ar jaunāko tehnoloģiju palīdzību interaktīvi ir iespēja izzināt šmakovkas tapšanas procesu, kā arī aplūkot autentiskas un iespaidīgas ražošanas iekārtas. Līdztekus stāstam par dzēriena tapšanu, te ir izsmeļoša informācija par Latgales kultūru un vēsturi. Muzejā var iegūt izzinošas brošūras, kā arī iegādāties suvenīrus.

Lūgums apmeklētājiem izvērtēt savu veselības stāvokli un neapmeklēt Šmakovkas muzeju, ja ir infekcijas slimības simptomi vai noteikta pašizolācija.

Uz tikšanos Šmakovkas muzejā!

 

Informāciju sagatavoja:
Raivis Malnačs

Ekspozīcijas “Šmakovkas muzejs”

Apmeklētāju centra speciālists

Tālr.: +371 65422818; +371 26444810

E-pasts: info@smakovka.lv

Web: www.smakovka.lv

www.facebook.com/SmakovkasMuzejs

www.instagram.com/smakovkas_muzejs