Šobrīd Daugavpilī

Šosezon pēdējo reizi uz Daugavpils teātra skatuves mūzikls DĀMU PARADĪZE Kultūras ziņas

148

Šosezon pēdējo reizi uz Daugavpils teātra skatuves būs skatāms Emīla Zolā un Raimonda Paula mūzikls DĀMU PARADĪZE. Aicinām skatītājus nepalaist garām šo iestudējumu, baudot izcilu mūziku un patiesu stāstu par mīlestību, modi un skaistu dzīvi.

Izmantojiet iespēju iegādāties biļetes izdevīgāk!

No 21. līdz 23.martam iegādājoties biļeti Biļešu Paradīzes kasē www.bilesuparadize.lv  uz izrādi DĀMU PARADĪZE 23. martā  būs iespēja saņemt 30% atlaidi! Nakts kase darbosies no 22:00 līdz 6:00 sākot no 21. līdz 23. martam.

DĀMU PARADĪZE ir mūzikls krievu valodā, kas stāsta par

provinces meitenes likteni, kura devusies meklēt laimi modes un mīlestības galvaspilsētā Parīzē. Tomēr aiz pilsētas ārējās romantikas un krāšņām vitrīnām slēpjas bargā konkurences, melu un liekulības pasaule. Lai gan stāsts ir sarakstīts ļoti sen, viss tajā minētais ir ļoti aktuāls arī šobrīd – gan mīlestība, gan iepirkšanās tēma. Tieši tāpēc radošā komanda Daugavpils teātrī iestudēto „Dāmu paradīzi” ir izveidojusi eklektisku, nepiesaistītu konkrētam laikam - kā stāstu par cilvēka tieksmēm, vēlmēm, mīlestību un modi.

Režisors – O.Šapošņikovs.

Lomās: I.Bagele, J.Miļus, N.Jermaka, M.Samodahovs, K.Sidina, I.Kešiševa, E.Viļumovs, N.Kotona, Ž.Lubgāne, V.Dupaks, I.Brakovskis, A.Krastiņa, J.Losevs, M.Korkliša, M.Blakunovs.

Vairāk informācijas: www.daugavpilsteatris.lv