Šobrīd Daugavpilī

Jaunas bibliotekārās stundas Daugavpils publiskajās bibliotēkās! Kultūras ziņas

66

2014. gadā Latgales Centrālā bibliotēka un filiāles piedāvā bezmaksas bibliotēkas pakalpojumu – tematiskās, interaktīvās un izzinošās bibliotekārās stundas pilsētas bērniem, jauniešiem un pieaugušajiem.

Ņemot vērā izglītības iestāžu lielo interesi par šo bibliotēkas pakalpojumu, tika izstrādāts 2014.gada bibliotekāro stundu piedāvājums. Mazie lasītāji tiek aicināti iepazīt plašo grāmatu pasauli un literatūras žanrus, apgūt iemaņas elektroniskā kataloga un datubāzu izmantošanā, iepazīties ar bibliotēkām un to uzziņu literatūras krājumiem, apgūt informācijpratības prasmes un iepazīt elektroniskās grāmatas. Jaunieši tiek aicināti piedalīties tematiskajās bibliotekārajās stundās par literatūras daudzveidību un iepazīt Eiropas ievērojamāko rakstnieku daiļradi, pieaugušie var piedalīties grāmatu jaunumu apskatos un diskusijās. 

Aicinām sadarboties visus esošos sadarbības partnerus, kā arī pirmsskolu, sākumskolu, pamatskolu un vidusskolu audzēkņus, skolotājus un citus interesentus, kuri vēlas iegūt ne tikai jaunas prasmes un iemaņas, bet vēlas pilnveidot jau esošās zināšanas par mūsdienās aktuālām un svarīgām tēmām. Būsiet laipni gaidīti visās Daugavpils publiskajās bibliotēkās.

Izmantojiet jaunā 2014.gada bibliotekāro stundu piedāvājuma iespējas, apmeklējiet bibliotekārās stundas!

Bibliotekāro stundu piedāvājums

Informāciju sagatavoja:

LCB vadītājas vietniece
Dzidra Stupāne
Tālr.65476341
e-pasts: dzidra.stupane@lcb.lv