Šobrīd Daugavpilī

Nedēļas nogalē Rotko centrā - darbnīcas bērniem un pieaugušajiem, izstādes atklāšana, labdarības izsole un gospeļkora koncerts Kultūras ziņas

73
Nedēļas nogalē Rotko centrā - darbnīcas bērniem un pieaugušajiem, izstādes atklāšana, labdarības izsole un gospeļkora koncerts

20. decembrī plkst. 16.00 Centra kolekcijas izstādes „BALTĀ” atklāšana Intro zālē. 16.30 Sanri glezniecības izstādes „ES TICU” darbu labdarības izsole un 17. 30 koncertzālē Daugavpils gospeļkora koncerts (ieeja bez maksas).

21. decembrī  plkst. 12:00 darbnīca bērniem (6-16 gadi) „Baltās piparkūkas”.  Piparkūku veidošana no baltā māla. Darbnīcu vada keramiķis Valentīns Petjko.  Darbnīcas laikā bērni veidos Ziemassvētku rotājumus. Dalībnieks savus radītos darbiņus varēs paņemt sev līdzi kā arī rotāt Ziemassvētku egli .

Vienlaicīgi aicinām vecākus un citus pieaugušos piedalīties dāvanu iesaiņošanas darbnīcā. Ņemot līdzi dāvanu, kuru vēlaties iesaiņot un izvēlētos materiālus,  Rotko centra mākslinieki palīdzēs Jums  skaisti iesaiņot svētku dāvanas.

Piedaloties darbnīcās, ir jāsedz materiālu izdevumi, kas ir 1 Ls vienam darbnīcas dalībniekam. Vairāk informācijas pa tālruni 65430273.

Diviem pieaugušajiem, kas pavada bērnus uz darbnīcām būs iespēja apmеklēt sektoru B un D bez maksas  darbnīcu norises laikā, kā arī piedalīties dāvanu iesaiņošanas darbnīcā.

Informāciju sagatavoja Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs.

Sekojiet līdzi:

www.rotkocentrs.lv    

https://www.facebook.com/DaugavpilsMarkRothkoArtCentre   

https://twitter.com/rotkocentre