Šobrīd Daugavpilī

Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs aicina bērnus uz Baltajām Ziemassvētku darbnīcām Kultūras ziņas

546
Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs aicina bērnus uz Baltajām Ziemassvētku darbnīcām

Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs aicina bērnus uz Baltajām Ziemassvētku darbnīcām. Darbnīcu laikā bērni veidos Ziemassvētku rotājumus un mācīsies strādāt dažādās tehnikās. Vienā no darbnīcām kopā ar bērniem aicinām darboties arī vecākus. Dalībnieks savus radītos darbiņus varēs paņemt sev līdzi kā arī rotāt Ziemassvētku egli . Piedaloties darbnīcās, ir jāsedz materiālu izdevumi, kas ir 1 Ls vienam darbnīcas dalībniekam. Vairāk informācijas pa tālruni 65430273.

 30. novembrī no 12:00 līdz 14:00 bērniem (6-10 gadi) „Baltā fantāzija”. Balto svētku rotājumu veidošana no pašcietējošās masas. Darbnīcu vada māksliniece Lilita Žvirble.

7. decembrī no 12:00 līdz 14:00 darbnīca bērniem (6-12 gadi) „Sniega baltais”. Ziemassvētku balto rotājumu darbnīca tekstiltehnikā – darbs ar dažādiem audumiem. Darbnīcu vada  tekstilmāksliniece Baiba Priedīte.

14. decembrī no 12:00 līdz 14:00 Ziemassvētku sajūtu darbnīca bērniem un pieaugušajiem. Notiks darbnīca bērniem (6-16 gadi) – dabas iežu apgleznošana, pieaugušajiem tiks dota iespēja iegremdēties krāsu pasaulē un veidot savu mākslas darbu. Darbnīcu vada mākslinieku Folkmaņu ģimene.

21. decembrī no 12:00 līdz 14:00 darbnīca bērniem (6-16 gadi) „Baltās piparkūkas” Piparkūku veidošana no baltā māla. Darbnīcu vada keramiķis Valentīns Petjko.

Diviem pieaugušajiem, kas pavada bērnus uz darbnīcām būs iespēja apmеklēt sektoru B un D bez maksas  darbnīcu norises laikā.

Informāciju sagatavoja Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs

Sekojiet līdzi:

www.rotkocentrs.lv     

https://www.facebook.com/DaugavpilsMarkRothkoArtCentre    

https://twitter.com/rotkocentre