Šobrīd Daugavpilī

Daugavpils iedzīvotājiem būs iespēja apmeklēt teātra festivāla / darbnīcas „Telpa Daugavpils” noslēguma izrādi Kultūras ziņas

86

Teātra festivāls/darbnīca „Telpa Daugavpils”, kurš risinās laikā no 2. – 15. septembrim Daugavpils cietokšņa bijušā Kara hospitāļa ēkā, tuvojas noslēgumam. Divu nedēļu garumā jaunie teātra jomas pārstāvji ir devušies radošajos meklējumos, lai festivāla noslēguma dienā spētu pārsteigt  katru festivāla apmeklētāju. Un arī Daugavpils iedzīvotājiem būs iespēja iegādāties biļetes uz festivāla nolsēguma izrādi.

Festivālā piedalās pieci režisori, starp kuriem ir pārstāvji no Krievijas un Polijas, pieci jaunie scenogrāfi, dramaturgi kā arī aktieri no Rīgas , bet no Daugavpils teātra trupas izrādē piedalīsies – Egils Viļumovs, Jurijs Losevs, Aleksandrs Komorovs, Kristīne Veinšteina, Vera Hramņikova.

To kā festivāla dalībniekiem būs izdevies atdzīvināt bijušā Kara hospitāļa ēku būs iespēja novērtēt svētdien, 15. septembrī  15:00, kad skatītājiem tiks nodotas piecas  piecpadsmit  minūtes garās performances kā vienota izrāde. 

Biļetes uz izrādēm ir iespējams  iegādāties Daugavpils teātra kasē (tel:65426520), kā arī internetā www.bilesuparadīze.lv

Biļete – 4.00 Ls

Vietu skaits ieobežots!

Vairāk informācijas: www.daugavpilsteātris.lv

                                  www.telpadaugavpils.lv

 

Uz tikšanos teātra festivālā „Telpa Daugavpils”!