Šobrīd Daugavpilī

24. septembrī 12:00 uz teātra Lielās zāles skatuves būs skatāma izrāde visai ģimenei - "Kurš apēda sieru" Kultūras ziņas

76

Aizvadītajā sezonā Daugavpils teātrī pirmizrādi piedzīvoja iestudējums „Kurš apēda sieru”, kas tapis pēc visā pasaulē iemīļotās un populārās amerikāņu rakstnieka Džefa Kinnija grāmatas „Grega dienasgrāmata”.

Izrāde „Kurš apēda sieru”, Harija Petrocka režijā ļauj izdzīvot  sajūtu un emociju gammu, kura skar jebkuru pusaudzi un arī  šosezon 24. septembrī 12:00  uz teātra Lielās zāles skatuves  būs skatāma  izrāde visai ģimenei.

„Kurš apēda sieru” ir teātra komikss par mūsdienu agrīno tīni, kurš kā visi tīņi vēlas kļūt par varoni, par atpazīstamu personību, kuru besī skola, visa pasaule un reizēm arī vecāki, kaut patiesībā viss viņam ir ļoti tuvs un dārgs, bet īsti džeki  tādā vecumā to nedrīkst izrādīt. Pirmā mīlestība, strīdi ar vecākiem un labāko draugu, doma, ka visa pasaule mani nesaprot un es neesmu tai vajadzīgs. Un kurš gan bērnībā to nav izdzīvojis? Izrādes laikā pieaugušajiem būs iespēja atgriezties bērnībā, vēlreiz izdzīvot to un šo to pārdomāt, bet bērniem - salīdzināt un līdzi just.

 

Iestudējuma režisors: Harijs Petrockis

Scenogrāfs: Uģis Bērziņš

Kostīmu māksliniece: Ingrīda Vanceviča

Komponists:  Valdis Zilveris

Lomās: Egils Viļumovs, Māris Korsiets, Ivars Brakovskis, Alda Krastiņa, Ritvars Gailums, Holgers Folkmanis, Maija Korkliša, Kristīne Veinšteina, Inese Ivulāne-Mežale, Vladimirs Dupaks, Daugavpils Universitātes studenti.

 

Biļetes - Daugavpils teātra kasē (654 26520) un internetā www.bilesuparadize.lv