Šobrīd Daugavpilī

Integratīvais mākslas festivāls “Nāc līdzās!” Daugavpilī Kultūras ziņas

86
Integratīvais mākslas festivāls “Nāc līdzās!” Daugavpilī

9.aprīlī aicinām ikvienu, kas vēlas ar savu klātbūtni atbalstīt talantīgos bērnus un jauniešus ar īpašām vajadzībām, apmeklējot reģionālo festivālu Nāc līdzās! Daugavpilī.

 

Šogad par godu Latvijas jubilejai festivāla moto ir:

 Dzīvo ar Latviju, elpo ar Latviju!

Bērni un jaunieši ar īpašām vajadzībām rādīs savus talantus gan uz skatuves,  gan radošo darbu izstādēs, kuras Daugavpils kultūras namā ir skatāmas koncerta dienā. Koncertā  piedalās bērni un jaunieši no reģionu speciālajām skolām, bērnu namiem, dažādām biedrībām, kā arī norises vietu mākslinieciskās pašdarbības labākie kolektīvi.                                                                

Labākos priekšnesumus un izstāžu darbus kā allaž izvirzīs uz Rīgas Lielkoncertu RSU aulā 8.maijā un uz republikas lielo radošo darbu izstādi rudenī. 

Reģionālajās žūrijas komisijās piedalās Fonda Nāc līdzās! vadītāja un fetivāla mākslinieciskā direktore Sarma Freiberga, kultūras namu režisori, vokālie pedagogi, kā arī LNO skatuves mākslinieki.

Sarīkojumā gaidīti ir visi, kas ar savu klātbūtni vēlas atbalstīt festivāla dalībniekus un kopīgi priecāties par viņu radošajiem panākumiem. Ieeja sarīkojumā bez maksas.  Koncerts pilsētas kultūras namā sākas 14.00.

 

   Projektu Nāc līdzās! organizē Nodibinājums Fonds Nāc līdzās!

 

   Projekta Nāc līdzās! radošā direktore

   Sarma Freiberga Tel. 29238333