Šobrīd Daugavpilī

Izstādes „Divas Annas. Pavasara nojausma” atklāšana Kultūras ziņas

827

2011.gada 9.februārī plkst.17.00 Poļu kultūras centrā tiks atklāta mākslinieces Annas Koroļkovas no Jēkabpils un dekoratīvās mākslas mākslinieces Annas Koroļkovas no Daugavpils izstāde „Divas Annas. Pavasara nojausma".

Annas Koroļkovas no Jēkabpils daiļrade saista ar savu profesionalitāti, tā ir siltuma un sirsnības pārpildīta. Māksliniece veiksmīgi darbojas vairākos žanros - portreti, ainavas un klusā daba. Savā daiļradē veiksmīgi apvieno smalkas krāsas izmantošanu liegu formu traktēšanā. Autore atrodot skaisto apkārtnē, mēģina izprast gan romantisko trauksmainību, gan poētiski skumjo dabas noskaņu. Autores radītie darbi ir harmonijas un daudzveidības caurstrāvoti.

Anna Koroļkova no Daugavpils nodarbojas ar glezniecību, amatniecību. Batiko, glezno uz zīda (akvarelis, tempera, akrils). Veido individuālas un neatkārtojamas rotaslietas, izmantojot dažādus materiālus un tehnikas. Mīļākā tehnika - filcēšana (vilnas vārtīšana), polimēra plastikas veidošana.

 

 

Informāciju sagatavoja:
Poļu kultūras centra metodiķe

Svetlana Manohina
Kontaktinformācija:
Tālr.: 654 39718

E-pasts: svetlana_pol@inbox.lvŠī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jums ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu