Šobrīd Daugavpilī

Biedrība „ERFOLG” aicina piedalīties projektā „Iedvesmo paaudzi” Kultūras ziņas

107

Biedrība „ERFOLG” aicina piedalīties projektā „Iedvesmo paaudzi” (līg. Nr. 2013.EEZ/PP/1/MIC/070/036) Nāc un piedalies BEZMAKSAS radošās teātra nodarbībās! Organizatoriskā sapulce jau 06.08.2015. plkst. 17.00. Tā ir iespēja satikt dažādus cilvēkus, lai kopā labi pavadītu laiku!

Teātrī mēdz būt ne tikai pasīvi skatītāji, bet atbilstošas lomas tēlotāji, dodot vaļu improvizācijai.  Tev būs iespēja pilnveidoties,  veidojot kopīgu priekšnesumu „Iepazīsti sevi!”!

Kopā paredzētas 20 nodarbības, kuras vadīs pieredzējusi nodarbību vadītāja  Milena Rožanska.  Katra nodarbība ilgs 2 akadēmiskās stundas.

Mērķauditorija: jaunieši (18 – 30 gadi) un cilvēki vecumā no 50 līdz 70 gadiem. Katram dalībniekam tiks atrasta individuāla pieeja, ņemot vērā viņa vecumu un veselības stāvokli.

Dalības noteikumi:

Dalībai ir jāaizpilda anketa. Anketu var saņemt, nosūtot pieprasījumu ar norādi „Projekts– Iedvesmo paaudzi” uz e-pastu: project_erfolg@outlook.com.

Pasteidzies! Vietu skaits ir ierobežots!

 

Biedrība „ERFOLG”

Adrese: Cietokšņa iela 44, Daugavpils

Тālrunis: 20371892, 65420019

erfolg@inbox.lv     www.erfolg.lv

 

www.sif.gov.lv   www.eeagrants.lv  www.eeagrants.org  Projektu finansiāli atbalsta Islande, Lihtenšteina un Norvēģija.  Šī publikācija ir veidota ar Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta un Latvijas valsts finansiālu atbalstu. Par publikācijas saturu atbild biedrība “ERFOLG”