Šobrīd Daugavpilī

“Izbraukuma ēdināšanas pakalpojumu sniegšana Aģentūras rīkotajos pasākumos”

Pēdējo reizi informācija atjaunota 26.11.2020, 14:16
Iepirkuma statuss:
Aktīvs
Iepirkuma tips:
Pakalpojumi
Pasūtītājs:
Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūra
Publicēšanas datums:
14.05.2018
Pievienotās datnes:
  1. Pasūtītājs:

Pasūtītāja nosaukums

Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas  aģentūra

Adrese

Rīgas iela 22a,  Daugavpils, LV-5401

Reģ. Nr.

90010652160

Kontaktpersona

Ilona Maksimčika

+371 65400515, +371 25640999,

e-pasts: agentura@daugavpils.lv

 

  1. Zemsliekšņa iepirkuma nepieciešamības apzināšanās datums: gada 10. maijs.
  2. Zemsliekšņa iepirkuma priekšmets: Izbraukuma ēdināšanas pakalpojumi Aģentūras rīkotajos pasākumos.
  3. Mērķis: Nodrošināt ēdināšanu, kafijas pauzes Aģentūras rīkotajos pasākumos.
  4. Līguma darbības laiks: no 2018. gada 28. maija uz vienu gadu vai līdz līgumcenas sasniegšanai.
  5. Preču piegādes vai pakalpojumu uzskaitījums (apjomi): Precīzs pakalpojuma apraksts ir noteiks Tehniskajā specifikācijā (1. pielikums).
  6. Paredzamā kopējā līgumcena: līdz  3000,00 EUR bez PVN, pasūtītājam nav pienākums izmantot visu līgumā norādīto summu.
  7. Pretendentu iesniedzamie dokumenti:

8.1. Pretendenta pieteikums dalībai aptaujā, kas sagatavots atbilstoši 2.pielikumā norādītajai formai;

8.2. Finanšu – tehniskais piedāvājums (3. pielikums).

  1. Piedāvājuma izvēles kritērijs: Piedāvājums ar viszemāko cenu, kas pilnībā atbilst prasībām.
  2. Piedāvājums iesniedzams līdz 2018. gada 17. maija plkst. 16.00 uz e-pastu: agentura@daugavpils.lv vai personīgi Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūrā, Rīgas iela 22a, Daugavpils, LV-5401.
  3. Pasūtītājs izslēdz pretendentu no dalības procedūrā jebkurā no šādiem gadījumiem:

11.1.    kandidāts vai pretendents ir sniedzis nepatiesu informāciju vai vispār nav sniedzis pieprasīto informāciju;

11.2.    kandidāts nav iesniedzis uzaicinājuma atbilstoši 8.punktā noteiktai formai;

11.3.    pretendenta piedāvātā kopēja līgumcena pārsniedz paredzamo līmeni.

  1. Paziņojums par rezultātiem tiks publicēts Daugavpils pilsētas domes mājas lapā daugavpils.lv.

 

Pielikumā:

  1. Tehniskā specifikācija;
  2. Pieteikuma forma;
  1. Tehniskā - finanšu piedāvājuma forma.

 


 

1.pielikums

„ Izbraukuma ēdināšanas pakalpojumu sniegšana Aģentūras rīkotajos pasākumos”,

identifikācijas Nr.DPPTAIA 2018/19

TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA

 

„ Izbraukuma ēdināšanas pakalpojumu sniegšana Aģentūras rīkotajos pasākumos”, Zemsliekšņa iepirkuma identifikācijas Nr. DPPTAIA 2018/19

 

 

Nr.

Pozīcijas nosaukums

Mērvienība

(gab.)

Svars (gramos, kg) tilpums vai skaits

 

Aukstās mini uzkodas, sviestmaizes, kanapē

 

 

1.             

Kanapē ar mazsālītu laša fileju

1

25g

2.             

Kanapē ar mazsālītu lasi, olīvēm un zaļumiem

1

35g

3.             

Kanapē ar ceptu lasi sezama mērcē uz gurķa

1

35g

4.             

Kanapē ar siļķi

1

35g

5.             

Kanapē ar mazsālītu siļķi, gurķīti, lokiem

1

35g

6.             

Kanapē ar garnelēm

1

30g

7.             

Kanapē ar vistas ruleti

1

30g

8.             

Kanapē ar vistu, svaigu gurķi un olīvu

1

30g

9.             

Kanapē cherry-mozzarella kārtojums ar zaļumiem

1

35g

10.          

Kanapē ar siera masu, dillēm un garnelēm

1

35g

11.          

Kanapē ar speķi un marinētiem sīpoliem

1

35g

12.          

Kanapē ar mēli un zaļumu mērci

1

45 g

13.          

Siera laiviņa ar garnelēm

1

35 g

14.          

Groziņš ar krabju salātiem

1

45g

15.          

Groziņš ar siera salātiem

1

45g

16.          

Groziņš ar olivjē salātiem

1

60 g

17.          

Profitroli ar šķiņķa masu

1

30g

18.          

Profitroli ar vistu un šampinjoniem

1

30 g

19.          

Profitroli ar siera masu

1

30g

20.          

Smilšu mīklas karotīte ar laša masu

1

15g

21.          

Smilšu mīklas karotīte ar vistas filejas masu

1

15g

22.          

Kārtainais Puff ar olu (pīrādziņš)

1

150g

23.          

Kārtainais Puff ar sēnēm (pīrādziņš)

1

150g

24.          

Kārtainais Puff ar sieru (pīrādziņš)

1

150g

25.          

Mini-radziņi ar Feta sieru

1

30g

26.          

Mini-radziņi ar šķiņķi

1

30g

27.          

Rauga mīklas pīrādziņš ar gaļu

1

25g

28.          

Kārtainās mīklas pīrādziņš ar speķi

1

25g

29.          

Speķa pīrādziņš

1

30g

30.          

Buljona pīrādziņš

1

30g

 

Gaļas uzkodas

 

 

31.          

Vistas rulete

1

kg

32.          

Vistas rulete pildīta ar dārzeņiem

1

kg

33.          

Liellopu rulete ar sēnēm

1

kg

34.          

Cūkgaļas rulete

1

kg

35.          

Speķis sālīts

1

kg

36.          

Aukstā cūkgaļas kakla rulete

1

kg

37.          

Tortilla ar vistas fileju (tortilla, lapu salāti, filadelfija siers, sacepta vistas fileja)

1

kg

38.          

Cūkgaļas vārīta mēle ar majonēzi

1

kg

39.          

Desa salami

1

kg

 

Zivju uzkodas

 

 

40.          

Mazsālīts lasis

1

kg

41.          

Kūpināta laša fileja

1

kg

42.          

Kūpināta laša rulete ar Filadelfijas sieru

1

kg

43.          

Lasis lavašā (lasis, kausētais siers, lavašs)

1

kg

44.          

Laša rulete spinātā (lasis, spināti, siers)

1

kg

 

Dārzeņu uzkodas

 

 

45.          

Dārzeņu paplāte (tomāti, gurķi, paprika, zaļumi)

1

kg

46.          

Pildīti šampinjoni

1

kg

47.          

Pildīti šampinjoni ar sieru un kūpinājumiem

1

kg

48.          

Marinēti sīpolu gredzeni

1

kg

 

Siera uzkodas

 

 

49.          

Siers „Asorti” (Holandes siers, kūpināts siers, siers Brie, siers Dana Blue)

1

kg

50.          

Siera bumbiņas paprikā

1

kg

51.          

Siera bumbiņas zaļumos

1

kg

 

Augļu uzkodas

 

 

52.          

Augļu plate (vīnogas, melone, bumbieri , apelsīni, āboli)

1

kg

53.          

Vīnogas ”Sultana”

1

kg

54.          

Arbūzs

1

kg

 

Konditorejas izstrādājumi, maize

 

 

55.          

Cepumi ar kanēli

1

kg

56.          

Cepumi „Mājas”

1

kg

57.          

Cepumi „Asorti”

1

kg

58.          

Jogurta kūka

1

kg

59.          

Smalkmaizīte ar ievārījumu

1

30g

60.          

Smalkmaizīte ar kanēli

1

36g

61.          

Smalkmaizīte ar āboliem

1

40g

62.          

Eklērs ar vārīto krēmu un šokolādi

1

20g

63.          

Profitroli ar gaisīgo krēmu

1

20g

64.          

Kļinģeris (ar žavētiem augļiem un riekstiem)

1

kg

65.          

Medus kūka

1

kg

66.          

Rudzu maize (augstās kvalitātes)

1

22g

67.          

Grauzdiņi ar ķiplokiem no rudzu maizes

1

kg

 

Dzērieni

 

 

68.          

Kafija melna (dabīgā, pupiņu)

1

150 ml

69.          

Kafija melna (dabīgā, pupiņu) ar cukuru

1

150 ml

70.          

Melnā tēja

1

150 ml

71.          

Zaļā tēja

1

150 ml

72.          

Tējas asorti maisiņos ar turētāju vismaz 1,5 g (melnā, zaļā, augļu)

1

gab.

73.          

Cukurs baltais, nūjiņas 5 g

1

gab.

74.          

Kafijas krējums 10% /vienā porcijā 10g/

1

gab.

75.          

Minerālūdens gāzēts

1

100 ml

76.          

Minerālūdens negāzēts

1

100 ml

77.          

Citronūdens

1

l

78.          

Dzērveņu dzēriens

1

l

 

Citi pakalpojumi

 

 

79.          

Trauku un galdautu noma (1 cilvēkam)

1

kompl.

 

 

 

TEHNISKĀ UN KVALITĀTES DAĻA

 

Nr.

Prasība

1.

Ēdienu pagatavošanā tiks izmantoti tikai un vienīgi svaigi, augstas kvalitātes produkti un izejvielas, ievērojot vispārpieņemto restorāna standartu ēdienu pagatavošanā, pasniegšanā un galdu servēšanā, tajā skaitā:

1.1.

Ēdināšanas pakalpojumā izmantotie pārtikas produkti nesatur ģenētiski modificētos organismus, nesastāv no tiem un nav ražoti no tiem

1.2.

Augļi un dārzeņi tiek izmantoti, ņemot vērā to sezonalitāti un pieejamību tirgū, kā arī ievērojot Zemkopības ministrijas izstrādāto vietējo augļu un dārzeņu pieejamības kalendāru, kas publicēts Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā internetā http://iub.gov.lv/node/478

1.3.

Ēdināšanas pakalpojumā izmantotie pārtikas produkti nedrīkst saturēt Eiropas Parlamenta un Padomes 2008. gada 16. decembra Regulas (EK) Nr. 1333/2008 par pārtikas piedevām II pielikumā minētās pārtikas krāsvielas, izņemot C daļas II grupas pārtikas krāsvielas

2.

Tiks ievērotas 2004.gada 23.aprīļa Eiropas Parlamenta un Padomes regulas (EK) Nr.852/2004 par pārtikas produktu higiēnu

3.

Līguma izpildē tiks iesaistīti kvalificēti speciālisti un pavāri

 

Sagatavoja:

 

Juriste                                                                                                 Mārīte Jukša 

 

 

2.pielikums

„ Izbraukuma ēdināšanas pakalpojumu sniegšana Aģentūras rīkotajos pasākumos”,

identifikācijas Nr.DPPTAIA 2018/19

PIETEIKUMS

Daugavpilī

 

Kam:

Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas  aģentūrai

Pretendents (nosaukums, reģistrācijas nr.)

 

Nodokļu maksātāja reģistrācijas nr.

 

Juridiskā adrese:

 

Kontaktpersona, tās tālrunis, fakss un e-pasts:

 

Bankas rekvizīti:

 

 tā direktora [vadītāja, valdes priekšsēdētāja] ar paraksta tiesībām [vārds, uzvārds] personā, ar šī pieteikuma iesniegšanu:

  1. Piesakās piedalīties tirgus izpētē Izbraukuma ēdināšanas pakalpojumu sniegšana Aģentūras rīkotajos pasākumos”, identifikācijas Nr.DPPTAIA 2018/19, piekrīt visiem tās nosacījumiem un garantē aptaujas un normatīvo aktu prasību izpildi. Nosacījumi ir skaidri un saprotami.
  2. ________________________________________apliecina, ka:
    • visa sniegtā informācija ir pilnīga un patiesa;
    • nekādā veidā nav ieinteresēts nevienā citā piedāvājumā, kas iesniegts šajā aptaujā;
    • pretendenta rīcībā būs pietiekami finanšu un tehniskie resursi Vispārīgās vienošanās izpildei;
    • tam ir normatīvajos aktos noteiktā kārtībā nodarbināts personāls ar atbilstošu kvalifikāciju, kas ļauj nodrošināt tehniskajā specifikācijā noteikto prasību izpildi.
    • apliecina, ka spēj izpildīt tehniskās specifikācijas prasības.
    • nav tādu apstākļu, kuri liegtu tiesības piedalīties aptaujā un izpildīt norādītās prasības.

 

Vārds, uzvārds, amats

 

Paraksts

 

Datums

 

 

 


3.Pielikums

„ Izbraukuma ēdināšanas pakalpojumu sniegšana Aģentūras rīkotajos pasākumos”,

identifikācijas Nr.DPPTAIA 2018/19

 

2018.gada ____._______________, Daugavpilī

 

FINANŠU - TEHNISKAIS PIEDĀVĀJUMS

 

 

Kam:

Daugavpils pilsētas  pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūrai, Rīgas iela 22A, Daugavpils, LV-5401, Latvija

Pretendents:

 

Adrese:

 

Kontaktpersona, tās tālrunis, fakss un e-pasts:

 

Piedāvājam Jums pēc Jūsu pieprasījuma nodrošināt aptaujas (tirgus izpētes) „Izbraukuma ēdināšanas pakalpojumu sniegšana Aģentūras rīkotajos pasākumos”, identifikācijas Nr.DPPTAIA 2018/19, priekšmeta izpildi atbilstoši Tehniskajai specifikācijai par šādu cenu:

Nr.

Pozīcijas nosaukums

Pretendenta piedāvājums

(norādīt ēdiena veidu atbilstoši tehnisko specifikāciju prasībām, ēdienā izmantojamo produktu nosaukumus)

Mērvienība

(gab.)

Svars (gramos, kg) tilpums vai skaits

Cena euro bez PVN par vienu vienību

 

Aukstās mini uzkodas, sviestmaizes, kanapē

 

 

 

 

1.             

Kanapē ar mazsālītu laša fileju

 

1

25g

 

2.             

Kanapē ar mazsālītu lasi, olīvēm un zaļumiem

 

1

35g

 

3.             

Kanapē ar ceptu lasi sezama mērcē uz gurķa

 

1

35g

 

4.             

Kanapē ar siļķi

 

1

35g

 

5.             

Kanapē ar mazsālītu siļķi, gurķīti, lokiem

 

1

35g

 

6.             

Kanapē ar garnelēm

 

1

30g

 

7.             

Kanapē ar vistas ruleti

 

1

30g

 

8.             

Kanapē ar vistu, svaigu gurķi un olīvu

 

1

30g

 

9.             

Kanapē cherry-mozzarella kārtojums ar zaļumiem

 

1

35g

 

10.          

Kanapē ar siera masu, dillēm un garnelēm

 

1

35g

 

11.          

Kanapē ar speķi un marinētiem sīpoliem

 

1

35g

 

12.          

Kanapē ar mēli un zaļumu mērci

 

1

45 g

 

13.          

Siera laiviņa ar garnelēm

 

1

35 g

 

14.          

Groziņš ar krabju salātiem

 

1

45g

 

15.          

Groziņš ar siera salātiem

 

1

45g

 

16.          

Groziņš ar olivjē salātiem

 

1

60 g

 

17.          

Profitroli ar šķiņķa masu

 

1

30g

 

18.          

Profitroli ar vistu un šampinjoniem

 

1

30 g

 

19.          

Profitroli ar siera masu

 

1

30g

 

20.          

Smilšu mīklas karotīte ar laša masu

 

1

15g

 

21.          

Smilšu mīklas karotīte ar vistas filejas masu

 

1

15g

 

22.          

Kārtainais Puff ar olu (pīrādziņš)

 

1

150g

 

23.          

Kārtainais Puff ar sēnēm (pīrādziņš)

 

1

150g

 

24.          

Kārtainais Puff ar sieru (pīrādziņš)

 

1

150g

 

25.          

Mini-radziņi ar Feta sieru

 

1

30g

 

26.          

Mini-radziņi ar šķiņķi

 

1

30g

 

27.          

Rauga mīklas pīrādziņš ar gaļu

 

1

25g

 

28.          

Kārtainās mīklas pīrādziņš ar speķi

 

1

25g

 

29.          

Speķa pīrādziņš

 

1

30g

 

30.          

Buljona pīrādziņš

 

1

30g

 

 

Gaļas uzkodas

 

 

 

 

31.          

Vistas rulete

 

1

kg

 

32.          

Vistas rulete pildīta ar dārzeņiem

 

1

kg

 

33.          

Liellopu rulete ar sēnēm

 

1

kg

 

34.          

Cūkgaļas rulete

 

1

kg

 

35.          

Speķis sālīts

 

1

kg

 

36.          

Aukstā cūkgaļas kakla rulete

 

1

kg

 

37.          

Tortilla ar vistas fileju (tortilla, lapu salāti, filadelfija siers, sacepta vistas fileja)

 

1

kg

 

38.          

Cūkgaļas vārīta mēle ar majonēzi

 

1

kg

 

39.          

Desa salami

 

1

kg

 

 

Zivju uzkodas

 

 

 

 

40.          

Mazsālīts lasis

 

1

kg

 

41.          

Kūpināta laša fileja

 

1

kg

 

42.          

Kūpināta laša rulete ar Filadelfijas sieru

 

1

kg

 

43.          

Lasis lavašā (lasis, kausētais siers, lavašs)

 

1

kg

 

44.          

Laša rulete spinātā (lasis, spināti, siers)

 

1

kg

 

 

Dārzeņu uzkodas

 

 

 

 

45.          

Dārzeņu paplāte (tomāti, gurķi, paprika, zaļumi)

 

1

kg

 

46.          

Pildīti šampinjoni

 

1

kg

 

47.          

Pildīti šampinjoni ar sieru un kūpinājumiem

 

1

kg

 

48.          

Marinēti sīpolu gredzeni

 

1

kg

 

 

Siera uzkodas

 

 

 

 

49.          

Siers „Asorti” (Holandes siers, kūpināts siers, siers Brie, siers Dana Blue)

 

1

kg

 

50.          

Siera bumbiņas paprikā

 

1

kg

 

51.          

Siera bumbiņas zaļumos

 

1

kg

 

 

Augļu uzkodas

 

 

 

 

52.          

Augļu plate (vīnogas, melone, bumbieri , apelsīni, āboli)

 

1

kg

 

53.          

Vīnogas bez kauliņiem

 

1

kg

 

54.          

Arbūzs

 

1

kg

 

 

Konditorejas izstrādājumi, maize

 

 

 

 

55.          

Cepumi ar kanēli

 

1

kg

 

56.          

Cepumi „Mājas”

 

1

kg

 

57.          

Cepumi „Asorti”

 

1

kg

 

58.          

Jogurta kūka

 

1

kg

 

59.          

Smalkmaizīte ar ievārījumu

 

1

30g

 

60.          

Smalkmaizīte ar kanēli

 

1

36g

 

61.          

Smalkmaizīte ar āboliem

 

1

40g

 

62.          

Eklērs ar vārīto krēmu un šokolādi

 

1

20g

 

63.          

Profitroli ar gaisīgo krēmu

 

1

20g

 

64.          

Kļinģeris (ar žavētiem augļiem un riekstiem)

 

1

kg

 

65.          

Medus kūka

 

1

kg

 

66.          

Rudzu maize (augstās kvalitātes)

 

1

22g

 

67.          

Grauzdiņi ar ķiplokiem no rudzu maizes

 

1

kg

 

 

Dzērieni

 

 

 

 

68.          

Kafija melna (dabīgā, pupiņu)

 

1

150 ml

 

69.          

Kafija melna (dabīgā, pupiņu) ar cukuru

 

1

150 ml

 

70.          

Melnā tēja

 

1

150 ml

 

71.          

Zaļā tēja

 

1

150 ml

 

72.          

Tējas asorti maisiņos ar turētāju vismaz 1,5 g (melnā, zaļā, augļu)

 

1

gab.

 

73.          

Cukurs baltais, nūjiņas 5 g

 

1

gab.

 

74.          

Kafijas krējums 10% /vienā porcijā 10g/

 

1

gab.

 

75.          

Minerālūdens gāzēts

 

1

100 ml

 

76.          

Minerālūdens negāzēts

 

1

100 ml

 

77.          

Citronūdens

 

1

l

 

78.          

Dzērveņu dzēriens

 

1

l

 

 

Citi pakalpojumi

 

 

 

 

79.          

Trauku un galdautu noma (1 cilvēkam)

 

1

kompl.

 

Kopā bez PVN

 

Kopā ar PVN

 

EUR _____________ (vārdiem) bez PVN;

EUR _____________ (vārdiem) ar PVN.

 

Apstiprinām, ka mūsu piedāvājums ir spēkā 30 (trīsdesmit) dienas no piedāvājuma iesniegšanas datuma.

Apņemamies (ja Pasūtītājs izvēlēsies šo piedāvājumu) slēgt vispārīgo vienošanos un izpildīt visus noslēgtās vienošanās nosacījumus.

Piekrītam visām uzaicinājumā „ Izbraukuma ēdināšanas pakalpojumu sniegšana Aģentūras rīkotajos pasākumos”, identifikācijas Nr.DPPTAIA 2018/19, izvirzītajām prasībām.

Apliecinām, ka:

  • nav tādu apstākļu, kuri liegtu mums piedalīties aptaujā un pildīt tehniskās specifikācijās norādītās prasības.
  • _____________ (uzņēmuma nosaukums) ir Pārtikas un veterinārā dienesta uzskaitē.
  • ______________ (uzņēmuma nosaukums) norādam, ka ēdiena sagatavošana pasākumiem notiks______________________(pārtikas apritē iesaistāmā objekta nosaukums un adrese) un piešķirtais PVD reģistrācijas numurs ir __________________________.

 

TEHNISKĀ UN KVALITĀTES DAĻA

Nr.

Prasība

Pretendenta piedāvājums un īss apraksts

1.

Ēdienu pagatavošanā tiks izmantoti tikai un vienīgi svaigi, augstas kvalitātes produkti un izejvielas, ievērojot vispārpieņemto restorāna standartu ēdienu pagatavošanā, pasniegšanā un galdu servēšanā, tajā skaitā:

 

1.1.

Ēdināšanas pakalpojumā izmantotie pārtikas produkti nesatur ģenētiski modificētos organismus, nesastāv no tiem un nav ražoti no tiem

 

1.2.

Augļi un dārzeņi tiek izmantoti, ņemot vērā to sezonalitāti un pieejamību tirgū, kā arī ievērojot Zemkopības ministrijas izstrādāto vietējo augļu un dārzeņu pieejamības kalendāru, kas publicēts Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā internetā http://iub.gov.lv/node/478

 

1.3.

Ēdināšanas pakalpojumā izmantotie pārtikas produkti nedrīkst saturēt Eiropas Parlamenta un Padomes 2008. gada 16. decembra Regulas (EK) Nr. 1333/2008 par pārtikas piedevām II pielikumā minētās pārtikas krāsvielas, izņemot C daļas II grupas pārtikas krāsvielas

 

2.

Tiks ievērotas 2004.gada 23.aprīļa Eiropas Parlamenta un Padomes regulas (EK) Nr.852/2004 par pārtikas produktu higiēnu

 

3.

Līguma izpildē tiks iesaistīti kvalificēti speciālisti un pavāri

 

 

Paraksta pretendenta vadītājs vai vadītāja pilnvarota persona:

Vārds, uzvārds, amats

 

Paraksts

 

Datums